mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

MHP Alanya'dan Muhteşem Konser

Gündem 31.10.2021 - 16:14, Güncelleme: 31.10.2021 - 16:48
 

MHP Alanya'dan Muhteşem Konser

MHP Alanya İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen ‘Cumhuriyet Şöleni’nin 4’üncüsünde, Cumhuriyetin 98.yılı coşku ile kutlandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 4.Geleneksel Cumhuriyet Şölenine binlerce vatandaş akın etti. Türkiye'nin sevilen sanatçılarından Mustafa Yıldızdoğan ve Ümran Gülcan'ın sahne aldığı konserde Cumhuriyetin 98.yılı coşku ile binlerce vatandaş birlikte kutladı.  Dün akşam saat 20.00’de Alanya Belediye Sarayı arkasında başlayan konsere Alanya Belediye Başkanı Adem Yücel, MHP MYK Üyelerinden Hüseyin Yıldız, Mustafa Aksoy, Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, MHP Antalya İlçe Başkanı Hilmi Durgun ,AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya Jandarma Komutanı Yarbay Burak Mindivanlı, STK temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı. Konserin ilerleyen saatleride yağmurun başlamasına rağmen konser alanını terk etmeyen vatandaşlar Mustafa Yıldızdoğan'ın muhteşem sahnesi ile izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gecede Mustafa Yıldızdoğan ve Ümran Gülcan'a hediyeleri takdim edilirken, 82 numaralı Alanyaspor formasının Yıldızdoğan'a takdimi esnasından izleyici alkış yağmuruna tuttu.  4. Geleneksel Cumhuriyet Şölenini düzenleyen MHP Alanya İlçe Başkanı Türkdoğan, " 4. Geleneksel Cumhuriyet Şölenimizi, Sanatçılarımız Mustafa YILDIZDOĞAN ve Ümran GÜLCAN’ın muhteşem sahne performansları ve binlerce vatandaşımızın ve dava arkadaşımızın katılımı ile gerçekleştirdik. Emeği geçenlere ve yağan yağmura rağmen, şölen alanımızı terketmeyen Bozkurt Yüreklilere teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.     
MHP Alanya İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen ‘Cumhuriyet Şöleni’nin 4’üncüsünde, Cumhuriyetin 98.yılı coşku ile kutlandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 4.Geleneksel Cumhuriyet Şölenine binlerce vatandaş akın etti. Türkiye'nin sevilen sanatçılarından Mustafa Yıldızdoğan ve Ümran Gülcan'ın sahne aldığı konserde Cumhuriyetin 98.yılı coşku ile binlerce vatandaş birlikte kutladı. 

Dün akşam saat 20.00’de Alanya Belediye Sarayı arkasında başlayan konsere Alanya Belediye Başkanı Adem Yücel, MHP MYK Üyelerinden Hüseyin Yıldız, Mustafa Aksoy, Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, MHP Antalya İlçe Başkanı Hilmi Durgun ,AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya Jandarma Komutanı Yarbay Burak Mindivanlı, STK temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı. Konserin ilerleyen saatleride yağmurun başlamasına rağmen konser alanını terk etmeyen vatandaşlar Mustafa Yıldızdoğan'ın muhteşem sahnesi ile izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gecede Mustafa Yıldızdoğan ve Ümran Gülcan'a hediyeleri takdim edilirken, 82 numaralı Alanyaspor formasının Yıldızdoğan'a takdimi esnasından izleyici alkış yağmuruna tuttu. 

4. Geleneksel Cumhuriyet Şölenini düzenleyen MHP Alanya İlçe Başkanı Türkdoğan, " 4. Geleneksel Cumhuriyet Şölenimizi, Sanatçılarımız Mustafa YILDIZDOĞAN ve Ümran GÜLCAN’ın muhteşem sahne performansları ve binlerce vatandaşımızın ve dava arkadaşımızın katılımı ile gerçekleştirdik. Emeği geçenlere ve yağan yağmura rağmen, şölen alanımızı terketmeyen Bozkurt Yüreklilere teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop