mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kaybolan Kardeşlerden İyi Haber!

Asayiş 01.11.2021 - 19:47, Güncelleme: 01.11.2021 - 19:59
 

Kaybolan Kardeşlerden İyi Haber!

Alanya’da kayboldukları düşünülen Hacıkura İlköğretim okulunda eğitim gören öğrenciler Ege Akçay ve Çınar Akçay’ın, okul çıkışı ailelerinin geç kalmasından dolayı eve yürüyerek gittikleri anlaşıldı.

Hacıkura İlköğretim okulunda eğitim gören öğrenciler Ege Akçay ve Çınar Akçay, okul çıkışı ortadan kaybolmuş, çocuklarından haber alamayan Akçay ailesi durumu polise bildirmiş ve sosyal medya üzerinden çocuklarının kayıp olduğu bilgisini aktarmıştı. Olayın Aslı Bambaşka Çıktı ! Akçay kardeşlerinin ailelerinin kendilerini almaya gecikince evlerine yürüyerek gitmek istediği bu sırada ise farklı bir yolu kullandıkları anlaşıldı.
Alanya’da kayboldukları düşünülen Hacıkura İlköğretim okulunda eğitim gören öğrenciler Ege Akçay ve Çınar Akçay’ın, okul çıkışı ailelerinin geç kalmasından dolayı eve yürüyerek gittikleri anlaşıldı.

Hacıkura İlköğretim okulunda eğitim gören öğrenciler Ege Akçay ve Çınar Akçay, okul çıkışı ortadan kaybolmuş, çocuklarından haber alamayan Akçay ailesi durumu polise bildirmiş ve sosyal medya üzerinden çocuklarının kayıp olduğu bilgisini aktarmıştı.

Olayın Aslı Bambaşka Çıktı !

Akçay kardeşlerinin ailelerinin kendilerini almaya gecikince evlerine yürüyerek gitmek istediği bu sırada ise farklı bir yolu kullandıkları anlaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop