mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'nın Fethi TBMM Gündeminde

Gündem 03.11.2021 - 09:53, Güncelleme: 03.11.2021 - 10:18
 

Alanya'nın Fethi TBMM Gündeminde

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan dün TBMM Genel Kurulunda yapmış olduğu konuşmalarında Alanya'nın fethinin 800'üncü yılını kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Abdurahman Başkan, dün TBMM Genel Kurulunda yapmış oldukları konuşmalarında Alanya'dan övgüyle bahsederek, Alanya'nın fethinin 800'üncü yılını kutladı.  “AKDENİZ'İN İNCİSİ, TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN GÖZ BEBEĞİ” MHP Antalya Milletvekili Abdurahman Başkan TBMM Genel Kuruluna hitabında, "Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; 6 Kasım günü Alanya'mızın fethinin 800'üncü yılını kutlayacağımız için sizlerin huzurunda, Gazi Meclisimizde bu kutlu fethi anmaktan şeref duyuyorum. Sekiz yüz yıldır vatan toprağının incisi olan Alanya'mız tıpkı sekiz köşeli Selçuklu yıldızı gibi, erdemleriyle parlamakta ve Sultan Alaattin'in fethettiği gün gibi kıymetli ve mağrur, Akdeniz'in incisi, Türkiye Cumhuriyeti'nin göz bebeği olarak varlığını devam ettirmektedir. Sözlerime son vermeden önce, tarih sahnesine ilk çıktığımız andan itibaren bizlere fetihler yaşatan ve Anadolu'yu ebedi yurdumuz yapan şanlı ecdadımızı birkaç cümleyle anmak ve selamlamak istiyorum: Kor ateşte yanan demire yüreklerden çelik kılıçlar sıyrılsın diye su veren sakilere selam olsun. Ocakta küle dönmüş ateşi harlayıp bu yürek yangınının küllerini ufukların ötesine savuranlara selam olsun. Ötüken ormanlarının hırçın rüzgârında Etil Irmağı boylarında at koşturan Mete Han'a selam olsun. Sır derya kenarında boy boylayıp soy soylayan Dedem Korkut'a selam olsun. Kafkaslardaki seher yıldızına, çekik gözlü Türkmen kızına, ak sakallı dedelerin, gül yüzlü bebelerin ve daha büyük Türk ellerinde destanlara sığmayan Atatürk'e ve o şanlı ecdada selam olsun. Bu kürsüden bir kez daha tekrar etmek istiyorum ki: "Varlığımız Türk varlığına armağan olsun."  Bize Türkiye Cumhuriyeti'ni emanet eden şanlı ecdadımızı sizlerin huzurunda saygıyla selamlıyorum, hayırlı akşamlar diliyorum. " ifadelerine yer verdi.   TÜRKDOĞAN'DAN MHP MİLLETVEKİLİ BAŞKAN'A TEŞEKKÜR  MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ,"Alanya’mızın fethinin 800. Yılını TBMM Genel Kurulunda yapmış oldukları konuşmayla gündeme getiren MYK Üyemiz ve Antalya Milletvekilimiz Sayın Abdurrahman Başkan beye teşekkür ediyor, Alanya’mızın her derdini, sıkıntısını ve  sevincini bizimle birlikte sahiplendikleri için şükranlarımı sunuyorum." dedi.
MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan dün TBMM Genel Kurulunda yapmış olduğu konuşmalarında Alanya'nın fethinin 800'üncü yılını kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Abdurahman Başkan, dün TBMM Genel Kurulunda yapmış oldukları konuşmalarında Alanya'dan övgüyle bahsederek, Alanya'nın fethinin 800'üncü yılını kutladı. 

“AKDENİZ'İN İNCİSİ, TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN GÖZ BEBEĞİ”

MHP Antalya Milletvekili Abdurahman Başkan TBMM Genel Kuruluna hitabında, "Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; 6 Kasım günü Alanya'mızın fethinin 800'üncü yılını kutlayacağımız için sizlerin huzurunda, Gazi Meclisimizde bu kutlu fethi anmaktan şeref duyuyorum. Sekiz yüz yıldır vatan toprağının incisi olan Alanya'mız tıpkı sekiz köşeli Selçuklu yıldızı gibi, erdemleriyle parlamakta ve Sultan Alaattin'in fethettiği gün gibi kıymetli ve mağrur, Akdeniz'in incisi, Türkiye Cumhuriyeti'nin göz bebeği olarak varlığını devam ettirmektedir.

Sözlerime son vermeden önce, tarih sahnesine ilk çıktığımız andan itibaren bizlere fetihler yaşatan ve Anadolu'yu ebedi yurdumuz yapan şanlı ecdadımızı birkaç cümleyle anmak ve selamlamak istiyorum: Kor ateşte yanan demire yüreklerden çelik kılıçlar sıyrılsın diye su veren sakilere selam olsun. Ocakta küle dönmüş ateşi harlayıp bu yürek yangınının küllerini ufukların ötesine savuranlara selam olsun. Ötüken ormanlarının hırçın rüzgârında Etil Irmağı boylarında at koşturan Mete Han'a selam olsun. Sır derya kenarında boy boylayıp soy soylayan Dedem Korkut'a selam olsun. Kafkaslardaki seher yıldızına, çekik gözlü Türkmen kızına, ak sakallı dedelerin, gül yüzlü bebelerin ve daha büyük Türk ellerinde destanlara sığmayan Atatürk'e ve o şanlı ecdada selam olsun. Bu kürsüden bir kez daha tekrar etmek istiyorum ki: "Varlığımız Türk varlığına armağan olsun." 

Bize Türkiye Cumhuriyeti'ni emanet eden şanlı ecdadımızı sizlerin huzurunda saygıyla selamlıyorum, hayırlı akşamlar diliyorum. " ifadelerine yer verdi.  

TÜRKDOĞAN'DAN MHP MİLLETVEKİLİ BAŞKAN'A TEŞEKKÜR 

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ,"Alanya’mızın fethinin 800. Yılını TBMM Genel Kurulunda yapmış oldukları konuşmayla gündeme getiren MYK Üyemiz ve Antalya Milletvekilimiz Sayın Abdurrahman Başkan beye teşekkür ediyor, Alanya’mızın her derdini, sıkıntısını ve  sevincini bizimle birlikte sahiplendikleri için şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop