mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’nın Efeleri Liderliği Koruyacak

Spor 19.11.2021 - 18:16, Güncelleme: 19.11.2021 - 18:16
 

Alanya’nın Efeleri Liderliği Koruyacak

Filenin Efeleri TVF Erkekler 1.Lig Rest Property Alanya Belediyespor yarın kendi evinde liderliği koruma maçına çıkıyor.

Lig’e çok iyi bir başlanğıç yapan Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1.Lig’inde yenilgisiz lider durumunda olan Belediyespor bu hafta da rakibini yenerek namağlup liderliğini sürdürmek istiyor. Maç, 20 Kasım Cumartesi (yarın) Saat 14.00’de Atatürk Spor Salonu’nda 2.’ci sırada bulunan Hekimoğlu Global Connect Travel Bvi ile oynanacak. Mücadele Alanya Belediyespor “Resmi Youtube Kanalı”ndan canlı yayınlanacak. ERKEN’DEN MAÇA DAVET Kendi seyircileri önünde maç kaybetmeme hedefi ile sahaya çıkacaklarını söyleyen Rest Property Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, “Yarınki önemli maçta da taraftarımızı tribünlere destek için bekliyoruz. Bizim coşkumuza, bizim oyunumuza ortak olmalarını, paylaşmalarını istiyoruz. Yarınki maç liderliği korumamız anlamında önemli bir maç” dedi.
Filenin Efeleri TVF Erkekler 1.Lig Rest Property Alanya Belediyespor yarın kendi evinde liderliği koruma maçına çıkıyor.

Lig’e çok iyi bir başlanğıç yapan Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1.Lig’inde yenilgisiz lider durumunda olan Belediyespor bu hafta da rakibini yenerek namağlup liderliğini sürdürmek istiyor. Maç, 20 Kasım Cumartesi (yarın) Saat 14.00’de Atatürk Spor Salonu’nda 2.’ci sırada bulunan Hekimoğlu Global Connect Travel Bvi ile oynanacak. Mücadele Alanya Belediyespor “Resmi Youtube Kanalı”ndan canlı yayınlanacak.

ERKEN’DEN MAÇA DAVET

Kendi seyircileri önünde maç kaybetmeme hedefi ile sahaya çıkacaklarını söyleyen Rest Property Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, “Yarınki önemli maçta da taraftarımızı tribünlere destek için bekliyoruz. Bizim coşkumuza, bizim oyunumuza ortak olmalarını, paylaşmalarını istiyoruz. Yarınki maç liderliği korumamız anlamında önemli bir maç” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop