mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Nuri Demir’den Dükkan Sahiplerine Seslendi

Gündem 25.11.2021 - 17:13, Güncelleme: 25.11.2021 - 17:13
 

Nuri Demir’den Dükkan Sahiplerine Seslendi

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir, dövizdeki artan yükseliş nedeniyle dükkan sahiplerinden esnafa destek olmasını istedi. Yaşanan durumun geçici olduğunu dile getiren Demir, “Daha kötü duruma düşmemek için döviz arttı diye esnafımızın tepesine binmesinler” diye konuştu.

ALESO Başkanı Nuri Demir, dövizdeki yükseliş nedeniyle esnaftan dükkan kiraları ile ilgili çok sayıda şikayet aldıklarını söyledi. Demir, “Son zamanlarda dövizdeki artış aldı başını gidiyor. Esnafımız almış olduğu ürünü satarken düşünmeye başladı. Çünkü satılan ürünün yerine yenisi dolar ve Euro ile alıyorlar. Bir türlü yerine koyamıyorlar. Satılan araba bile birkaç gün içinde 30-40 bin lira pahalanarak yerine yenisi konulamaz hale geldi. Muhakkak bu geçici bir durumdur. Esnafımızın ve Alanya halkının rahat nefes almasını temenni ediyoruz. Esnafımızdan dolar, Euro yükseldiği için dükkan kirasının ne olacağı konusunda çok şikayet alıyoruz. Esnaf bunun için çözüm olup olmadığını, hükümetin bir şey yapıp yapmadığını soruyor. Hükümetimiz bir şeyler düşünecektir. Bu olağanüstü, görülmemiş bir durum. Döviz kısa zamanda çok arttı. Bunun için dükkan sahiplerinden de rica ediyorum. Bu kötü zamanda esnafımızı sıkmasınlar. Gerekeni yapsınlar. Esnafımız da parası olduğunda dükkan sahiplerini sıkmadı. Birkaç yıldır çok kötü zamanlar geçiriyoruz. Esnafımız çok sıkıntıda. Daha kötü duruma düşmemek için döviz arttı diye esnafımızın tepesine binmesinler. Dükkan sahiplerinin esnafımıza desteklerini bekliyorum” dedi.  
Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir, dövizdeki artan yükseliş nedeniyle dükkan sahiplerinden esnafa destek olmasını istedi. Yaşanan durumun geçici olduğunu dile getiren Demir, “Daha kötü duruma düşmemek için döviz arttı diye esnafımızın tepesine binmesinler” diye konuştu.

ALESO Başkanı Nuri Demir, dövizdeki yükseliş nedeniyle esnaftan dükkan kiraları ile ilgili çok sayıda şikayet aldıklarını söyledi.

Demir, “Son zamanlarda dövizdeki artış aldı başını gidiyor. Esnafımız almış olduğu ürünü satarken düşünmeye başladı. Çünkü satılan ürünün yerine yenisi dolar ve Euro ile alıyorlar. Bir türlü yerine koyamıyorlar. Satılan araba bile birkaç gün içinde 30-40 bin lira pahalanarak yerine yenisi konulamaz hale geldi. Muhakkak bu geçici bir durumdur. Esnafımızın ve Alanya halkının rahat nefes almasını temenni ediyoruz. Esnafımızdan dolar, Euro yükseldiği için dükkan kirasının ne olacağı konusunda çok şikayet alıyoruz. Esnaf bunun için çözüm olup olmadığını, hükümetin bir şey yapıp yapmadığını soruyor. Hükümetimiz bir şeyler düşünecektir. Bu olağanüstü, görülmemiş bir durum. Döviz kısa zamanda çok arttı. Bunun için dükkan sahiplerinden de rica ediyorum. Bu kötü zamanda esnafımızı sıkmasınlar. Gerekeni yapsınlar. Esnafımız da parası olduğunda dükkan sahiplerini sıkmadı. Birkaç yıldır çok kötü zamanlar geçiriyoruz. Esnafımız çok sıkıntıda. Daha kötü duruma düşmemek için döviz arttı diye esnafımızın tepesine binmesinler. Dükkan sahiplerinin esnafımıza desteklerini bekliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop