mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

ABT’den Farkındalık Gösterisi

Kültür-Sanat 04.12.2021 - 11:04, Güncelleme: 04.12.2021 - 11:04
 

ABT’den Farkındalık Gösterisi

Alanya Belediye Tiyatrosu (ABT) tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için hazırlanan ve özel çocuklar ile annelerinin rol aldığı “Saatler”, duygusal anlara sahne oldu. Özel çocukların ve annelerinin performansı ayakta alkışlandı.

Alanya Belediye Tiyatrosu Çocuk Birimi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için özel bir gösteri hazırlandı. 11 özel çocuk ve 11 velinin rol aldığı “Saatler” adlı yeni gösteri, 3 Aralık saat 16.00’da Kültür Merkezi Belediye Tiyatrosu A Salonu’nda ilk kez sahnelendi. Geçtiğimiz sezonun ödüllü çocuk oyunu “Kalbimin Sevgili Gözü” ile başlayan programı, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Eşi Yıldız Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, özel çocukların yakınları, öğrenciler ve vatandaşlar izledi. “TEK KELİMEYLE HARİKAYDINIZ” Gösterinin sonunda çocukları ve velilerini tebrik eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,” Bu özel gün için hazırlanan, bu farkındalık gösterisinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Tek kelimeyle hepiniz harikaydınız” dedi.  Gösterinin ardından çocuklar ve velilerine Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Eşi Yıldız Yücel ile Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz tarafından başarı belgesi takdim edildi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalık oluşturmak için hazırlanan gösteride, 11 özel çocuk 11 veli olmak üzere 22 kişi rol aldı. Bir saatin her bir rakamında bir çocuğun hayat hikayesi ve hayallerinin anlatıldığı belgesel tadındaki gösteri, Nilbanu Engindeniz tarafından yazılıp yönetildi. Saatler, özel çocuklarla annelerinin yaptığı sohbeti ve yaşam hikayelerini özenle anlatıyor. Peş peşe gösterime sunulan iki performans yaklaşık 80 dakika sürüyor. Gösteriler, 4 Aralık Cumartesi (yarın) saat 16.00’da tekrar sahnelenecek.
Alanya Belediye Tiyatrosu (ABT) tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için hazırlanan ve özel çocuklar ile annelerinin rol aldığı “Saatler”, duygusal anlara sahne oldu. Özel çocukların ve annelerinin performansı ayakta alkışlandı.

Alanya Belediye Tiyatrosu Çocuk Birimi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için özel bir gösteri hazırlandı. 11 özel çocuk ve 11 velinin rol aldığı “Saatler” adlı yeni gösteri, 3 Aralık saat 16.00’da Kültür Merkezi Belediye Tiyatrosu A Salonu’nda ilk kez sahnelendi. Geçtiğimiz sezonun ödüllü çocuk oyunu “Kalbimin Sevgili Gözü” ile başlayan programı, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Eşi Yıldız Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, özel çocukların yakınları, öğrenciler ve vatandaşlar izledi.

“TEK KELİMEYLE HARİKAYDINIZ”

Gösterinin sonunda çocukları ve velilerini tebrik eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,” Bu özel gün için hazırlanan, bu farkındalık gösterisinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Tek kelimeyle hepiniz harikaydınız” dedi.

 Gösterinin ardından çocuklar ve velilerine Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Eşi Yıldız Yücel ile Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz tarafından başarı belgesi takdim edildi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalık oluşturmak için hazırlanan gösteride, 11 özel çocuk 11 veli olmak üzere 22 kişi rol aldı. Bir saatin her bir rakamında bir çocuğun hayat hikayesi ve hayallerinin anlatıldığı belgesel tadındaki gösteri, Nilbanu Engindeniz tarafından yazılıp yönetildi. Saatler, özel çocuklarla annelerinin yaptığı sohbeti ve yaşam hikayelerini özenle anlatıyor.

Peş peşe gösterime sunulan iki performans yaklaşık 80 dakika sürüyor. Gösteriler, 4 Aralık Cumartesi (yarın) saat 16.00’da tekrar sahnelenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop