mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Hastanenin Eğitim Ayağı Masaya Yatırıldı

Sağlık 05.08.2022 - 13:33, Güncelleme: 05.08.2022 - 13:33
 

Hastanenin Eğitim Ayağı Masaya Yatırıldı

ALKÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Arife Uslu Gökçeoğlu ve Dekan yardımcıları ile bir araya gelen Alanya EAH Başhekimi Oğuz Karahan, “Birlikte hareket ederek Alanya’mıza kaliteli bir sağlık hizmeti kazandırmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Arife Uslu Gökçeoğlu ve Dekan yardımcıları Doç. Dr. Yılmaz Güler, Doç. Dr. Sevinç Şahin, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (EAH) Başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Hastanenin eğitim ayağının masaya yatırıldığı ziyarette yakın zamanda sağlık alanında hastaneye kazandırılması gerekenler, ileriye dönük projeler, izlenecek olan yol haritası konuşuldu ve fikir alışverişinde bulunuldu. Dekan Prof. Dr. Arife Uslu Gökçeoğlu, “Başhekim Doç. Dr. Oğuz Karahan ile birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Birlikte hareket ederek Alanya’mıza kaliteli bir sağlık hizmeti kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Değerli meslektaşım Oğuz beye yeni görevinde başarılar dilerim“ dedi.  “ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK” Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Karahan ise, "Sizlerin ve klinik şefi olan hocalarımızın da katkılarıyla ortak paydada en iyi sağlık hizmetini şehrimize kazandırmak için çalışmalarımız devam edecektir" diye konuştu. ,
ALKÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Arife Uslu Gökçeoğlu ve Dekan yardımcıları ile bir araya gelen Alanya EAH Başhekimi Oğuz Karahan, “Birlikte hareket ederek Alanya’mıza kaliteli bir sağlık hizmeti kazandırmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Arife Uslu Gökçeoğlu ve Dekan yardımcıları Doç. Dr. Yılmaz Güler, Doç. Dr. Sevinç Şahin, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (EAH) Başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Hastanenin eğitim ayağının masaya yatırıldığı ziyarette yakın zamanda sağlık alanında hastaneye kazandırılması gerekenler, ileriye dönük projeler, izlenecek olan yol haritası konuşuldu ve fikir alışverişinde bulunuldu. Dekan Prof. Dr. Arife Uslu Gökçeoğlu, “Başhekim Doç. Dr. Oğuz Karahan ile birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Birlikte hareket ederek Alanya’mıza kaliteli bir sağlık hizmeti kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Değerli meslektaşım Oğuz beye yeni görevinde başarılar dilerim“ dedi. 

“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Karahan ise, "Sizlerin ve klinik şefi olan hocalarımızın da katkılarıyla ortak paydada en iyi sağlık hizmetini şehrimize kazandırmak için çalışmalarımız devam edecektir" diye konuştu.

,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop