mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Polisi O Çeteyi Çökertti

Asayiş 05.08.2022 - 15:48, Güncelleme: 05.08.2022 - 16:18
 

Alanya Polisi O Çeteyi Çökertti

Alanya'da eğlence mekanlarına giden tatilci vatandaşlara fahiş fiyat vermesi sonucunda hesaba itiraz edenlerin ziynet eşyalarını zorla alan 4 kadın 9 kişi yapılan operasyonla yakalanarak Adliye'ye sevk edildi.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince gece eğlence mekanlarında fahiş fiyatların uygulandığı ,ikili menü sisteminin olduğu ve hesap ödeme kısmında müşterilerin itiraz etmesi ve bunun üzerine işletme sahipleri ve çalışanlar tarafından müşterilerin darp,tehdit.zorla mekanda tutarak işletmeden ayrılmamalarını sağlama kimliklerine ve değerli eşyalarına el koydukları bilgisi edinilmesi üzerine ,konu hakkında çalışmalar derinleştirilmiş ve hedef şüpheli şahıslarla birlikte işletmeler teknik ve fiziki takibe alınmış,Örgüt üyesi olan şüpheli bayanların arkadaşlık sitesi gibi sosyal medya programlarını kullanarak özellikle tatilcileri hedef alarak mağdur erkek şahıslarla yazışma yapıp mağdur şahıslarla buluşarak yine örgüt üyesi olan şüpheli işletme sahibi ve çalışanlarla birlikte hareket ederek mekanlara götürüp eğlendikleri, gece sonunda normalden kat kat fazla olan hesapların zorla ödettirildiği Asayiş ekiplerince tespit edilmiş ve delillendirilmiştir. 02.08.2022 günü yapılan eş zamanlı operasyonda Alanya Cumhuriyet Savcısının talimatı ile Alanya ilçesi ve Ankara ilinde olan 5 ev ve 3 ayrı işyerinde arama yapılmış, 4 kadın 5 erkek şahıs olmak üzere toplamda 9 şüpheli şahıs, Alanya Asayiş büro ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.  “NİTELİKLİ YAĞMA ve SUÇ İŞLEMEK AMACIYLA ÖRGÜT KURMA”  Ayrıca ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda şüpheli şahıslardan elde edilen ve örgüt kapsamında kullanıldığı değerlendirilen dokümanlara el konuldu. Soruşturma kapsamında bahse konu suç örgütü tarafından. İstanbul,İzmir,Ankara,Antalya ,Eskişehir,Karaman ,Malatya ,Burdur,Konya,Bursa illerinden gelen çok sayıda tatilçi mağdur şahıs tespit edilmiş ve şahısların alınan ifadelerinde korktukları için şikayetçi olamadıkları ve Örgütün bu şahıslardan yaklaşık olarak yüklü miktarda haksız gelir sağladıkları tespit edildiği belirtildi. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde ifadeleri alınan 4 kadın 9 kişi Adliyeye sevk edildiler. - Mehmet AL
Alanya'da eğlence mekanlarına giden tatilci vatandaşlara fahiş fiyat vermesi sonucunda hesaba itiraz edenlerin ziynet eşyalarını zorla alan 4 kadın 9 kişi yapılan operasyonla yakalanarak Adliye'ye sevk edildi.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince gece eğlence mekanlarında fahiş fiyatların uygulandığı ,ikili menü sisteminin olduğu ve hesap ödeme kısmında müşterilerin itiraz etmesi ve bunun üzerine işletme sahipleri ve çalışanlar tarafından müşterilerin darp,tehdit.zorla mekanda tutarak işletmeden ayrılmamalarını sağlama kimliklerine ve değerli eşyalarına el koydukları bilgisi edinilmesi üzerine ,konu hakkında çalışmalar derinleştirilmiş ve hedef şüpheli şahıslarla birlikte işletmeler teknik ve fiziki takibe alınmış,Örgüt üyesi olan şüpheli bayanların arkadaşlık sitesi gibi sosyal medya programlarını kullanarak özellikle tatilcileri hedef alarak mağdur erkek şahıslarla yazışma yapıp mağdur şahıslarla buluşarak yine örgüt üyesi olan şüpheli işletme sahibi ve çalışanlarla birlikte hareket ederek mekanlara götürüp eğlendikleri, gece sonunda normalden kat kat fazla olan hesapların zorla ödettirildiği Asayiş ekiplerince tespit edilmiş ve delillendirilmiştir. 02.08.2022 günü yapılan eş zamanlı operasyonda Alanya Cumhuriyet Savcısının talimatı ile Alanya ilçesi ve Ankara ilinde olan 5 ev ve 3 ayrı işyerinde arama yapılmış, 4 kadın 5 erkek şahıs olmak üzere toplamda 9 şüpheli şahıs, Alanya Asayiş büro ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. 

“NİTELİKLİ YAĞMA ve SUÇ İŞLEMEK AMACIYLA ÖRGÜT KURMA” 
Ayrıca ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda şüpheli şahıslardan elde edilen ve örgüt kapsamında kullanıldığı değerlendirilen dokümanlara el konuldu. Soruşturma kapsamında bahse konu suç örgütü tarafından. İstanbul,İzmir,Ankara,Antalya ,Eskişehir,Karaman ,Malatya ,Burdur,Konya,Bursa illerinden gelen çok sayıda tatilçi mağdur şahıs tespit edilmiş ve şahısların alınan ifadelerinde korktukları için şikayetçi olamadıkları ve Örgütün bu şahıslardan yaklaşık olarak yüklü miktarda haksız gelir sağladıkları tespit edildiği belirtildi.
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde ifadeleri alınan 4 kadın 9 kişi Adliyeye sevk edildiler. - Mehmet AL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop