mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

'Kaymakam Öğretmeni Sınıftan Kovdu' İddiası

Gündem (İGF) - İGF Haber Ajansı | 01.10.2021 - 07:20, Güncelleme: 01.10.2021 - 10:01
 

'Kaymakam Öğretmeni Sınıftan Kovdu' İddiası

Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde 'kaymakam öğretmeni sınıftan kovdu' iddiası ile ilgili Artvin Valiliği'nden yazılı açıklama yapıldı. Valilik, Kaymakam'a tembihatın yapıldığını kaydetti.

Son kararnameyle Artvin'in Kemalpaşa ilçesine kaymakam olarak atanan Mehmet Faruk Saygın, göreve başladığı ilçede 29 Eylül Çarşamba günü Kemalpaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Cengiz'in de eşlik ettiği özel eğitim sınıfı ziyaretinde iddiaya göre, Kemalpaşa Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın, elini uzatıp kendisine ‘Hoş geldiniz’ diyen genç öğretmene, ‘Bu ne hadsizlik’ diyerek sınıftan çıkmasını, dışarıda beklemesini söyledi. Yaşanan gerginlik sonrası Kaymakam Saygın, okuldan ayrıldı. Kemalpaşa Eğitim-Sen temsilcisi Koray Emiralioğlu da yaşanan olaylara tepki göstererek, Kaymakam ve öğretmenin ilçede yeni göreve başladıklarını ve aralarında hiçbir sorun olmadığını belirterek, kimsenin öğretmenlik mesleğini itibarsızlaştırmasına izin vermeyeceklerini söyledi. VALİLİK: "KAYMAKAM SAYGIN'A TEMBİHAT YAPILMIŞTIR" Artvin Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, diyalogun üzüntü verici olduğu belirtilerek, Kaymakam Saygın hakkında tembihat yapıldığı ve inceleme başlatıldığı bildirildi. Valilik yazılı açıklamasında, "Kemalpaşa Kaymakamı öğrencilerle sohbet ettiği sırada sınıfa sonradan giren ve daha sonra sınıf öğretmeni olduğu anlaşılan kişinin elini uzatarak tokalaşma isteğini, pandemi kuralları gereği eli göğsünde selamlaşarak karşılamış, öğretmen olduğu sonradan anlaşılan kişinin ısrarı neticesinde kaymakamımızla öğretmenimiz arasında bizleri de üzen, istenmeyen bir diyalog meydana gelmiştir. Bu diyaloğa üzüldüğünü dile getiren İlçe Kaymakamımıza tembihat yapılmış, konu ile ilgili inceleme hemen başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri yer aldı. MEHMET FARUK SAYGIN KİMDİR? Mehmet Faruk Saygın, Bursa'da 1993 yılında doğdu. İlk ve ortaöğrenimi Bursa'da tamamlayan Kaymakam Saygın, 2016 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden  mezun oldu. 2018 yılında 106. dönem Kaymakamı olarak Bursa Valiliğinde Mülki İdare Amirliğine intisap etti. 2020-2021 yıllarında Konya - Emirgazi Kaymakamı olarak görev yaptı. Kaymakam Saygın, 20 Ağustos 2021 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan, 19.08.2021 tarihli ve 2021/142 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Artvin Kemalpaşa Kaymakamlığı'na atandı.ARTVİN (İGFA)     
Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde 'kaymakam öğretmeni sınıftan kovdu' iddiası ile ilgili Artvin Valiliği'nden yazılı açıklama yapıldı. Valilik, Kaymakam'a tembihatın yapıldığını kaydetti.

Son kararnameyle Artvin'in Kemalpaşa ilçesine kaymakam olarak atanan Mehmet Faruk Saygın, göreve başladığı ilçede 29 Eylül Çarşamba günü Kemalpaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Cengiz'in de eşlik ettiği özel eğitim sınıfı ziyaretinde iddiaya göre, Kemalpaşa Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın, elini uzatıp kendisine ‘Hoş geldiniz’ diyen genç öğretmene, ‘Bu ne hadsizlik’ diyerek sınıftan çıkmasını, dışarıda beklemesini söyledi. Yaşanan gerginlik sonrası Kaymakam Saygın, okuldan ayrıldı.

Kemalpaşa Eğitim-Sen temsilcisi Koray Emiralioğlu da yaşanan olaylara tepki göstererek, Kaymakam ve öğretmenin ilçede yeni göreve başladıklarını ve aralarında hiçbir sorun olmadığını belirterek, kimsenin öğretmenlik mesleğini itibarsızlaştırmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

VALİLİK: "KAYMAKAM SAYGIN'A TEMBİHAT YAPILMIŞTIR"

Artvin Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, diyalogun üzüntü verici olduğu belirtilerek, Kaymakam Saygın hakkında tembihat yapıldığı ve inceleme başlatıldığı bildirildi. Valilik yazılı açıklamasında, "Kemalpaşa Kaymakamı öğrencilerle sohbet ettiği sırada sınıfa sonradan giren ve daha sonra sınıf öğretmeni olduğu anlaşılan kişinin elini uzatarak tokalaşma isteğini, pandemi kuralları gereği eli göğsünde selamlaşarak karşılamış, öğretmen olduğu sonradan anlaşılan kişinin ısrarı neticesinde kaymakamımızla öğretmenimiz arasında bizleri de üzen, istenmeyen bir diyalog meydana gelmiştir. Bu diyaloğa üzüldüğünü dile getiren İlçe Kaymakamımıza tembihat yapılmış, konu ile ilgili inceleme hemen başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri yer aldı.

MEHMET FARUK SAYGIN KİMDİR?

Mehmet Faruk Saygın, Bursa'da 1993 yılında doğdu. İlk ve ortaöğrenimi Bursa'da tamamlayan Kaymakam Saygın, 2016 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden  mezun oldu. 2018 yılında 106. dönem Kaymakamı olarak Bursa Valiliğinde Mülki İdare Amirliğine intisap etti. 2020-2021 yıllarında Konya - Emirgazi Kaymakamı olarak görev yaptı. Kaymakam Saygın, 20 Ağustos 2021 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan, 19.08.2021 tarihli ve 2021/142 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Artvin Kemalpaşa Kaymakamlığı'na atandı.ARTVİN (İGFA) 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop