mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Konut fiyatları yeni rekor kırdı

Ekonomi 18.04.2022 - 17:52, Güncelleme: 18.04.2022 - 17:52
 

Konut fiyatları yeni rekor kırdı

Merkez Bankası'nın açıkladığı Şubat ayına ilişkin Konut Fiyat Endeksi'nde, fiyatların yüzde 96,4 oranında arttığı gözlenirken, yıllık artışta da yeni rekor kaydedildi.ANKARA (İGFA) - Merkez Bankası, Şubat ayına ilişkin konut fiyat endeksini açıkladı. Veriler Şubat'ta konut fiyatlarının yüzde 96,4 arttığını gösterdi. Açıklanan verilere göre yıllık konut fiyat artışında da yeni rekor kaydedildi. 3 BÜYÜK İLDE DURUM İstanbul, Ankara ve İzmir’in konut fiyat endekslerindeki gelişmeler değerlendirildiğinde, 2022 yılı Şubat ayında bir önceki aya göre, sırasıyla 14,9, 16,0 ve 12,7 oranlarında artış gözlendi. Endeks değerleri bir önceki yılın aynı ayına göre; İstanbul, Ankara ve İzmir’de sırasıyla yüzde 106,3, 97,1 ve 90,1 oranlarında artış gösterdi. Hatırlanacağı gibi Ocak ayında konut fiyatları yüzde 77,36 artış göstermişti. Aylık bazda bakıldığında Şubat artışı yüzde 13,5 olarak gerçekleşti. Konut fiyat endeksine göre Şubat ayında yeni konutlar endeksi yıllık yüzde 102,2 arttı. Yeni olmayan konutlarda fiyatlar ise yıllık bazda yüzde 95,3 artış olarak yansıdı.

Merkez Bankası'nın açıkladığı Şubat ayına ilişkin Konut Fiyat Endeksi'nde, fiyatların yüzde 96,4 oranında arttığı gözlenirken, yıllık artışta da yeni rekor kaydedildi.

ANKARA (İGFA) - Merkez Bankası, Şubat ayına ilişkin konut fiyat endeksini açıkladı. Veriler Şubat'ta konut fiyatlarının yüzde 96,4 arttığını gösterdi.

Açıklanan verilere göre yıllık konut fiyat artışında da yeni rekor kaydedildi.

3 BÜYÜK İLDE DURUM

İstanbul, Ankara ve İzmir’in konut fiyat endekslerindeki gelişmeler değerlendirildiğinde, 2022 yılı Şubat ayında bir önceki aya göre, sırasıyla 14,9, 16,0 ve 12,7 oranlarında artış
gözlendi.

Endeks değerleri bir önceki yılın aynı ayına göre; İstanbul, Ankara ve İzmir’de sırasıyla yüzde 106,3, 97,1 ve 90,1 oranlarında artış gösterdi.

Hatırlanacağı gibi Ocak ayında konut fiyatları yüzde 77,36 artış göstermişti. Aylık bazda bakıldığında Şubat artışı yüzde 13,5 olarak gerçekleşti.

Konut fiyat endeksine göre Şubat ayında yeni konutlar endeksi yıllık yüzde 102,2 arttı. Yeni olmayan konutlarda fiyatlar ise yıllık bazda yüzde 95,3 artış olarak yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop