mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kütüphane trafosu yangını korkuttu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2023 - 15:29, Güncelleme: 04.08.2023 - 14:58
 

Kütüphane trafosu yangını korkuttu

Kütüphane trafosu yangını korkuttu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde halk kütüphanesinin elektrik panosunda trafolardan bir tanesinin yanması sonucu çıkan duman, Kütüphanede kısa süreli korkuya sebep oldu.Manavgat İlçe Halk Kütüphanesinde yaşanan yangın paniği kütüphanenin boşalmasına neden oldu. Kütüphanenin içerisine yayılan duman ve elektriklerin kesilmesinin ardından kütüphane personeli ve kütüphanede ders gören kursiyer kadınlar dışarı kaçtı. İhbar üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaptığı kontrolde dumanın nedeninin elektrik panosundaki trafolardan 1 tanesinin yanmasından kaynaklandığı belirtildi. Dışarı çıkan personel ve kursiyerler, uzun süre bekledikten sonra içeri girdi.
Kütüphane trafosu yangını korkuttu
Antalya’nın Manavgat ilçesinde halk kütüphanesinin elektrik panosunda trafolardan bir tanesinin yanması sonucu çıkan duman, Kütüphanede kısa süreli korkuya sebep oldu.
Manavgat İlçe Halk Kütüphanesinde yaşanan yangın paniği kütüphanenin boşalmasına neden oldu. Kütüphanenin içerisine yayılan duman ve elektriklerin kesilmesinin ardından kütüphane personeli ve kütüphanede ders gören kursiyer kadınlar dışarı kaçtı. İhbar üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaptığı kontrolde dumanın nedeninin elektrik panosundaki trafolardan 1 tanesinin yanmasından kaynaklandığı belirtildi. Dışarı çıkan personel ve kursiyerler, uzun süre bekledikten sonra içeri girdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop