mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Mahmutlarda Büyük Altyapı Çalışması Sürüyor

Gündem 08.01.2024 - 11:27, Güncelleme: 08.01.2024 - 11:27
 

Mahmutlarda Büyük Altyapı Çalışması Sürüyor

Alanya Belediyesi’nin altyapı çalışmaları kent genelinde devam ediyor. Başta yeni açılan imar yolları olmak üzere kentin gelişimi doğrultusunda yağmursuyu drenaj çalışmalarını sürdüren ekipler çalışmalarına Mahmutlar Mahallesi’nde devam ediyor.

Alanya Belediyesi altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Mahmutlar Mahallesi Menderes Bulvarı ile yeni açılan 30 Metrelik imar yolu arasında binlik büzlerle yağmursuyu drenaj çalışması başlatıldı. Kültür Merkezi ve Yeni Kervansaray Caddesi’ni de kapsayan yağmursuyu çalışması ile özellikle kuzeyden gelen yağmursularının kontrol altına alınması hedefleniyor. BAŞKAN YÜCEL: “KENTİN GELİŞİMİ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR” Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel çalışmalar hakkında bilgi vererek; “Yeni yapılaşmaların olduğu şehrimizde büyümeye endeksli olarak altyapı ve üstyapı çalışmalarımıza da hız verdik. Bu kapsamda dere ıslah çalışmaları ile birlikte yeni imar yollarının yağmursuyu giderlerini binlik büzlerle destekliyoruz. Şu an Menderes Bulvarı ile yeni açtığımız 30 Metrelik imar yolu ve Kültür Merkezi çevresinin yağmursularını kontrol altına almak için çalışma başlattık. Kent genelinde binlik büzlerle yaptığımız çalışmalar sonucu Alanya’nın altyapı sorununu çözmüş olacağız” dedi.
Alanya Belediyesi’nin altyapı çalışmaları kent genelinde devam ediyor. Başta yeni açılan imar yolları olmak üzere kentin gelişimi doğrultusunda yağmursuyu drenaj çalışmalarını sürdüren ekipler çalışmalarına Mahmutlar Mahallesi’nde devam ediyor.

Alanya Belediyesi altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Mahmutlar Mahallesi Menderes Bulvarı ile yeni açılan 30 Metrelik imar yolu arasında binlik büzlerle yağmursuyu drenaj çalışması başlatıldı. Kültür Merkezi ve Yeni Kervansaray Caddesi’ni de kapsayan yağmursuyu çalışması ile özellikle kuzeyden gelen yağmursularının kontrol altına alınması hedefleniyor.

BAŞKAN YÜCEL: “KENTİN GELİŞİMİ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel çalışmalar hakkında bilgi vererek; “Yeni yapılaşmaların olduğu şehrimizde büyümeye endeksli olarak altyapı ve üstyapı çalışmalarımıza da hız verdik. Bu kapsamda dere ıslah çalışmaları ile birlikte yeni imar yollarının yağmursuyu giderlerini binlik büzlerle destekliyoruz. Şu an Menderes Bulvarı ile yeni açtığımız 30 Metrelik imar yolu ve Kültür Merkezi çevresinin yağmursularını kontrol altına almak için çalışma başlattık. Kent genelinde binlik büzlerle yaptığımız çalışmalar sonucu Alanya’nın altyapı sorununu çözmüş olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop