mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Mahmutlarspor Ligden Düşürüldü

Spor 02.01.2024 - 09:03, Güncelleme: 02.01.2024 - 09:03
 

Mahmutlarspor Ligden Düşürüldü

Antalya Süper Amatör Lig’de Alanya’yı temsil eden Mahmutarspor, sıkıntılı başladığı sezonda lige erken veda etti.

Yönetimsel sorunlar yaşayan Mahmutlarspor, çıktığı maçlarda rakiplerine farklı skorlarla yenilirken, 2 maça çıkmadığı için İl Disiplin Kurulu kararıyla küme düşürüldü. İl Disiplin Kurulu Mahmutlarspor’un küme düşürüldüğü kararda şu yazıldı: 24.12.2023 günü oynanması gereken 1863 FK Spor – Mahmutlarspor (SAL) müsabakasında; Hakemin raporuna göre Mahmutlarspor’un müsabakada hazır bulunmadığı için müsabaka tatil edilmiştir. Bu nedenle kurulumuza sevk edilen Mahmutlarspor takımının hükmen (3-0) mağlubiyetine ve mevcut puanlarından üç (3) puanının silinmesine, Mahmutlarspor takımının bu sezon 2. defa müsabakaya katılmadığı için ligden ihraç edilmesine, ayrıca 2023-2024 amatör futbol liglerinde uygulanacak esaslar kitapçığının 18. sayfasında bulunan 5. maddede belirtilen müsabaka görevli ücretleri olan 750 TL’nin TFF hesabına ödenmesine karar verilmiştir.”  
Antalya Süper Amatör Lig’de Alanya’yı temsil eden Mahmutarspor, sıkıntılı başladığı sezonda lige erken veda etti.

Yönetimsel sorunlar yaşayan Mahmutlarspor, çıktığı maçlarda rakiplerine farklı skorlarla yenilirken, 2 maça çıkmadığı için İl Disiplin Kurulu kararıyla küme düşürüldü.
İl Disiplin Kurulu Mahmutlarspor’un küme düşürüldüğü kararda şu yazıldı: 24.12.2023 günü oynanması gereken 1863 FK Spor – Mahmutlarspor (SAL) müsabakasında; Hakemin raporuna göre Mahmutlarspor’un müsabakada hazır bulunmadığı için müsabaka tatil edilmiştir. Bu nedenle kurulumuza sevk edilen Mahmutlarspor takımının hükmen (3-0) mağlubiyetine ve mevcut puanlarından üç (3) puanının silinmesine, Mahmutlarspor takımının bu sezon 2. defa müsabakaya katılmadığı için ligden ihraç edilmesine, ayrıca 2023-2024 amatör futbol liglerinde uygulanacak esaslar kitapçığının 18. sayfasında bulunan 5. maddede belirtilen müsabaka görevli ücretleri olan 750 TL’nin TFF hesabına ödenmesine karar verilmiştir.”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop