mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Manavgat’ta korkutan hurdalık yangını

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.08.2023 - 11:38, Güncelleme: 22.08.2023 - 10:12
 

Manavgat’ta korkutan hurdalık yangını

Manavgat’ta korkutan hurdalık yangını

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, boş arsaya atılan sünger ve mobilya atıklarının tutuşması sonucu çıkan yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.Sanayi Mahallesi 2069 Sokak Sanayi Sitesi ek bloklarda hurda yığınlarının bulunduğu boş arsada alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Sünger ve mobilya hurdalarından oluşan yanıcı malzemelerin tutuşmasıyla birlikte siyah dumanlar gökyüzünü kapladı. Yükselen alevler yol kenarındaki yüksek gerilim hatlarının ve aydınlatma direklerindeki lambaların zarar görmesine neden oldu. İhbarla bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimine bağlı ekiplerin müdahalesine rağmen sünger ve diğer yanıcı maddeler yüzünden yangın uzun süre söndürülemedi. 1 saate yakın bir çalışmanın ardından yangın söndürülürken, yanan yerin karşısında ve çevresinde boş alanlarda yanıcı maddelerden oluşan çok sayıda çöp yığınının olduğu görüldü.
Manavgat’ta korkutan hurdalık yangını
Antalya’nın Manavgat ilçesinde, boş arsaya atılan sünger ve mobilya atıklarının tutuşması sonucu çıkan yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.
Sanayi Mahallesi 2069 Sokak Sanayi Sitesi ek bloklarda hurda yığınlarının bulunduğu boş arsada alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Sünger ve mobilya hurdalarından oluşan yanıcı malzemelerin tutuşmasıyla birlikte siyah dumanlar gökyüzünü kapladı. Yükselen alevler yol kenarındaki yüksek gerilim hatlarının ve aydınlatma direklerindeki lambaların zarar görmesine neden oldu. İhbarla bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimine bağlı ekiplerin müdahalesine rağmen sünger ve diğer yanıcı maddeler yüzünden yangın uzun süre söndürülemedi. 1 saate yakın bir çalışmanın ardından yangın söndürülürken, yanan yerin karşısında ve çevresinde boş alanlarda yanıcı maddelerden oluşan çok sayıda çöp yığınının olduğu görüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop