mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Mehmet Özeren Korona’ya Yakaladı

Gündem 04.09.2021 - 10:52, Güncelleme: 04.09.2021 - 10:52
 

Mehmet Özeren Korona’ya Yakaladı

Bir hafta boyunca yoğun öksürük şikayeti bulunan ve iki doz aşı yaptırdığı için Covid-19 olacağını düşünmeyen Gündoğmuş Belediye Başkanı Özeren'in testi pozitif çıktı.

Son zamanlarda hızla artış gösteren korona virüs salgını, Mart ayında sıfır vaka ile gündeme gelen Alanya'nın komşusu Gündoğmuş'ta da artıyor. Virüse yakalananlara Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren de dahil oldu.  Bir hafta boyunca yoğun öksürük şikayeti bulunan Başkan Özeren, eşi ve oğlunun ısrarı üzerine yaptırdığı PCR testi sonucunun Covid-19 Pozitif çıktığını duyurdu. Hastanede serum bağlanan Özeren, "Yedinci gün oldu, yoğun öksürüklerim artarak devam etti. Biontech aşısını iki doz yaptırdığım için, Covid olabileceğimi düşünmedim. Dün oğlumun ve eşimin zoruyla test verdim. Bugün pozitif haberi geldi. Şu an öksürükten başka problemim yok." dedi.
Bir hafta boyunca yoğun öksürük şikayeti bulunan ve iki doz aşı yaptırdığı için Covid-19 olacağını düşünmeyen Gündoğmuş Belediye Başkanı Özeren'in testi pozitif çıktı.

Son zamanlarda hızla artış gösteren korona virüs salgını, Mart ayında sıfır vaka ile gündeme gelen Alanya'nın komşusu Gündoğmuş'ta da artıyor. Virüse yakalananlara Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren de dahil oldu. 

Bir hafta boyunca yoğun öksürük şikayeti bulunan Başkan Özeren, eşi ve oğlunun ısrarı üzerine yaptırdığı PCR testi sonucunun Covid-19 Pozitif çıktığını duyurdu. Hastanede serum bağlanan Özeren, "Yedinci gün oldu, yoğun öksürüklerim artarak devam etti. Biontech aşısını iki doz yaptırdığım için, Covid olabileceğimi düşünmedim. Dün oğlumun ve eşimin zoruyla test verdim. Bugün pozitif haberi geldi. Şu an öksürükten başka problemim yok." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop