mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Mert Yusuf Torlak Alanyaspor’da

Spor 29.06.2022 - 09:40, Güncelleme: 29.06.2022 - 09:40
 

Mert Yusuf Torlak Alanyaspor’da

Aytemiz Alanyaspor, geçen sezon Almanya ekibi Greuther Fürth takımında forma giyen Mert Yusuf Torlak ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Tesislerde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Hasan Çavuşoğlu, “Takımımızın ilk transferini Almanya’nın Greuther Fürth takımında oynayan Mert Yusuf Torlak ile yapıyoruz. Gelecek vadeden bir oyuncu Mert Yusuf Torlak, hem kendisine hem de Alanyaspor’umuza hayırlı uğurlu olsun. Mert kardeşim de burada ağabeyleri gibi kendisini geliştirecek. Hedefleri için çok çalışıp gelecekte iyi yerlere geleceğine inanıyorum” dedi. Mert Yusuf Torlak ise Alanyaspor'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, “Alanyaspor’a gelmekle en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur” diye konuştu.
Aytemiz Alanyaspor, geçen sezon Almanya ekibi Greuther Fürth takımında forma giyen Mert Yusuf Torlak ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Tesislerde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Hasan Çavuşoğlu, “Takımımızın ilk transferini Almanya’nın Greuther Fürth takımında oynayan Mert Yusuf Torlak ile yapıyoruz. Gelecek vadeden bir oyuncu Mert Yusuf Torlak, hem kendisine hem de Alanyaspor’umuza hayırlı uğurlu olsun. Mert kardeşim de burada ağabeyleri gibi kendisini geliştirecek. Hedefleri için çok çalışıp gelecekte iyi yerlere geleceğine inanıyorum” dedi.

Mert Yusuf Torlak ise Alanyaspor'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, “Alanyaspor’a gelmekle en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop