mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

MHP Alanya Deprem Bölgesinde

Siyaset 27.02.2023 - 14:46, Güncelleme: 27.02.2023 - 14:46
 

MHP Alanya Deprem Bölgesinde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Sünbül ve parti üyeleri deprem bölgesindeki vatandaşları ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Sünbül, "İlçe Başkanımız Mustafa Sünbül ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinin merkez üssü olduğu şiddetli depremlerde vahim bir yıkıma uğrayan Adana, Osmaniye, Bahçe, Nurdağı, Türkoğlu, Kahramanmaraş, Pazarcık, İskenderun, Antakya ve Hatay'ı ziyaret ederek depremzede vatandaşlarımızla hemhal olduk. Depremden etkilenen il ve ilçelerimizde depremzede çocuklarımız için oyuncak, kitap ve kırtasiye malzemelerini dağıtmak üzere yola koyulduğumuz ziyaretler kapsamında AFAD'la koordineli olarak Alanyamızdan hayırsever ve dava arkadaşlarımız tarafından toplanan malzemelerimizi depremzede cocuklarımızla buluşturduk.  Çocuklarımız gelecektir. Gelecek riske atılamaz. Yetimlerimiz, öksüzlerimiz, kimi kimsesi olmayan evlatlarımız asla yarınsız ve çaresiz değildir. Kimsesizlerin umudu olmak, huzuru olmak, aşı olmak, sıcak kucağı olmak manevi görevimizdir. “Büyük Felaketin Mucize Çocuklarına” sahip çıkmak, toplumla bütünleşmelerini sağlamak, gözyaşlarını silmek, acılarını dindirmek, iyi yetişmelerini temin etmek amacıyla deprem bölgelerinde bulunan çocuklarımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.  Devletimiz tüm kurum ve kuruluşları ziyaret etmiş olduğumuz yıkıma uğrayan, yardıma ihtiyaç duyulan her yerde tüm heybetiyle, tüm haysiyetiyle sahada görevinin başındadır.  Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremin yaralarını sarmak, enkazı kaldırmak, sosyal ve toplumsal hasarı onarmak için devlet ve millet el ele vermiş, muazzam bir dayanışma ve yardımlaşma örneği sergilemiştir.  Bir kez daha deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor, halen tedavi altında bulunan vatandaşlarımıza şifalar diliyoruz.  Yaralarımızı birlikte saracağız"dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Sünbül ve parti üyeleri deprem bölgesindeki vatandaşları ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Sünbül, "İlçe Başkanımız Mustafa Sünbül ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinin merkez üssü olduğu şiddetli depremlerde vahim bir yıkıma uğrayan Adana, Osmaniye, Bahçe, Nurdağı, Türkoğlu, Kahramanmaraş, Pazarcık, İskenderun, Antakya ve Hatay'ı ziyaret ederek depremzede vatandaşlarımızla hemhal olduk.
Depremden etkilenen il ve ilçelerimizde depremzede çocuklarımız için oyuncak, kitap ve kırtasiye malzemelerini dağıtmak üzere yola koyulduğumuz ziyaretler kapsamında AFAD'la koordineli olarak Alanyamızdan hayırsever ve dava arkadaşlarımız tarafından toplanan malzemelerimizi depremzede cocuklarımızla buluşturduk. 
Çocuklarımız gelecektir. Gelecek riske atılamaz. Yetimlerimiz, öksüzlerimiz, kimi kimsesi olmayan evlatlarımız asla yarınsız ve çaresiz değildir. Kimsesizlerin umudu olmak, huzuru olmak, aşı olmak, sıcak kucağı olmak manevi görevimizdir.
“Büyük Felaketin Mucize Çocuklarına” sahip çıkmak, toplumla bütünleşmelerini sağlamak, gözyaşlarını silmek, acılarını dindirmek, iyi yetişmelerini temin etmek amacıyla deprem bölgelerinde bulunan çocuklarımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. 
Devletimiz tüm kurum ve kuruluşları ziyaret etmiş olduğumuz yıkıma uğrayan, yardıma ihtiyaç duyulan her yerde tüm heybetiyle, tüm haysiyetiyle sahada görevinin başındadır.  Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremin yaralarını sarmak, enkazı kaldırmak, sosyal ve toplumsal hasarı onarmak için devlet ve millet el ele vermiş, muazzam bir dayanışma ve yardımlaşma örneği sergilemiştir.  Bir kez daha deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor, halen tedavi altında bulunan vatandaşlarımıza şifalar diliyoruz.  Yaralarımızı birlikte saracağız"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop