mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

MHP Alanya Konya’ya İstişareye Gitti

Siyaset 18.09.2021 - 13:46, Güncelleme: 18.09.2021 - 14:11
 

MHP Alanya Konya’ya İstişareye Gitti

MHP, 'Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023-Siyasette Yeni Dönem: Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler' konuları ile 9 ilde bölgesel istişare toplantıları düzenliyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından "Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023-Siyasette Yeni Dönem: Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler" konusu bölgelesel istişare toplantılarına devam ediyor. Bugün Konya'da gerçekleştirilen toplantıya Alanya'dan da geniş katılım sağladı. Alanya'dan MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili bölgelsel istişare toplantısına katıldılar. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve MHP'li meclis üyeleride Konya'da gerçekleştirlen bölgelesel istişare toplantısında katılımcılar arasında yerlerini aldılar.    Toplantılarda, Meclis çalışmaları, Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, siyasi, sosyal ve ekonomik gelişmelerin yer aldığı iç ve dış gündem konuları masaya yatırılacak. Öte yandan, Ankara'da 3 Ekim'de yapılacak son toplantıya ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başkanlık etmesi öngörülüyor.
MHP, 'Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023-Siyasette Yeni Dönem: Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler' konuları ile 9 ilde bölgesel istişare toplantıları düzenliyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından "Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023-Siyasette Yeni Dönem: Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler" konusu bölgelesel istişare toplantılarına devam ediyor. Bugün Konya'da gerçekleştirilen toplantıya Alanya'dan da geniş katılım sağladı. Alanya'dan MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili bölgelsel istişare toplantısına katıldılar. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve MHP'li meclis üyeleride Konya'da gerçekleştirlen bölgelesel istişare toplantısında katılımcılar arasında yerlerini aldılar. 

 

Toplantılarda, Meclis çalışmaları, Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, siyasi, sosyal ve ekonomik gelişmelerin yer aldığı iç ve dış gündem konuları masaya yatırılacak.

Öte yandan, Ankara'da 3 Ekim'de yapılacak son toplantıya ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başkanlık etmesi öngörülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop