mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

MHP Alanya’da Komisyonlar Mesaide

Siyaset 21.10.2021 - 19:58, Güncelleme: 21.10.2021 - 20:30
 

MHP Alanya’da Komisyonlar Mesaide

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı tarafından oluşturulan İnşaat ve Emlak Komisyonu çalışmalarını sürdürüyor.

MHP Alanya İlçe Başkanlığı tarafından kongre sonrası oluşturulan komisyonlar çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.İnşaat Mühendisi Hilmi Barcın Başkanlığında oluşturulan İnşaat ve Emlak Komisyonu Kamil Çiçek,Nevzat Özdemir,Mehmet Sucu, Erman Kaptanoğlu ve Adem Çalış'tan oluşan komisyon üyeleri ile birlikte bugün bir araya gelerek sektörlerinin karşılatığı sorunlar hakkında görüş alış verişinde bulunarak istişarelerde yaptılar. SORUN VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ RAPOR HALİNE GETİRECEKLER Önümüzde ki günlerde sektörün yaşamış olduğu sorunlar ve çözüm önerilerini oluştuğu bir rapor hazırlayacaklarını belirten Komisyon Başkanı Hilmi Barcın,"MHP Alanya İlçe Başkanımız Mustafa Türkdoğan'ın talimatları ile İnşaat Emlak Komisyonu olarak toplantımızı gerçekleştirdik. Sektörümüzün karşılaştığı sorunları değerlendirdik. Gerekli yerlerde gündeme taşıyarak çözüm odaklı çalışmaya devam edeceğiz." dedi.  
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı tarafından oluşturulan İnşaat ve Emlak Komisyonu çalışmalarını sürdürüyor.

MHP Alanya İlçe Başkanlığı tarafından kongre sonrası oluşturulan komisyonlar çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.İnşaat Mühendisi Hilmi Barcın Başkanlığında oluşturulan İnşaat ve Emlak Komisyonu Kamil Çiçek,Nevzat Özdemir,Mehmet Sucu, Erman Kaptanoğlu ve Adem Çalış'tan oluşan komisyon üyeleri ile birlikte bugün bir araya gelerek sektörlerinin karşılatığı sorunlar hakkında görüş alış verişinde bulunarak istişarelerde yaptılar.

SORUN VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ RAPOR HALİNE GETİRECEKLER

Önümüzde ki günlerde sektörün yaşamış olduğu sorunlar ve çözüm önerilerini oluştuğu bir rapor hazırlayacaklarını belirten Komisyon Başkanı Hilmi Barcın,"MHP Alanya İlçe Başkanımız Mustafa Türkdoğan'ın talimatları ile İnşaat Emlak Komisyonu olarak toplantımızı gerçekleştirdik. Sektörümüzün karşılaştığı sorunları değerlendirdik. Gerekli yerlerde gündeme taşıyarak çözüm odaklı çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop