mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Müftü İlhan'a Anlamlı Ziyaret

Gündem 24.10.2021 - 10:15, Güncelleme: 24.10.2021 - 10:15
 

Müftü İlhan'a Anlamlı Ziyaret

Geçtiğimiz aylarda kuruluşunu tamamlayan ve hızlı bir şekilde faaliyetlerine başlayan “Alanya Kudüs Bilinci ve Kardeşlik Derneği” kurum ziyaretleri kapsamında Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN’ı makamında ziyaret etti.

Alanya Kudüs Bilinci ve Kardeşlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Önder MACİT başkanlığında gerçekleşen ziyarete; Başkan Yardımcısı Kemal ARAS, Yönetim Kurulu Üyeleri Rabia MACİT ve Güney Yılmaz GAZİOĞLU eşlik etti. Tanışma ve sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Alanya Kudüs Bilinci ve Kardeşlik Derneği’nin kuruluş amacı, hizmetleri, projeleri ve çalışmaları hakkında Müftü İLHAN’a detaylı bilgiler verildi. Çeşitli hususlarda görüş alışverişinde de bulunulduğu ziyarette, Dernek Başkanı MACİT ve beraberindekiler, İlçe Müftüsü Dr. İhsan İLHAN şahsında tüm Diyanet İşleri Başkanlığı mensuplarının Mevlid-i Nebi Haftası’nı tebrik etti. Ayrıca günün anısına İlçe Müftüsü Dr. İhsan İLHAN’a Kubbet’üs Sahra’nın maketi hediye edildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Müftü İLHAN, Alanya Kudüs Bilinci ve Kardeşlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Önder MACİT ve beraberindekilere teşekkür ederek çalışmalarında muvaffakiyetler diledi.
Geçtiğimiz aylarda kuruluşunu tamamlayan ve hızlı bir şekilde faaliyetlerine başlayan “Alanya Kudüs Bilinci ve Kardeşlik Derneği” kurum ziyaretleri kapsamında Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN’ı makamında ziyaret etti.

Alanya Kudüs Bilinci ve Kardeşlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Önder MACİT başkanlığında gerçekleşen ziyarete; Başkan Yardımcısı Kemal ARAS, Yönetim Kurulu Üyeleri Rabia MACİT ve Güney Yılmaz GAZİOĞLU eşlik etti.

Tanışma ve sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Alanya Kudüs Bilinci ve Kardeşlik Derneği’nin kuruluş amacı, hizmetleri, projeleri ve çalışmaları hakkında Müftü İLHAN’a detaylı bilgiler verildi.

Çeşitli hususlarda görüş alışverişinde de bulunulduğu ziyarette, Dernek Başkanı MACİT ve beraberindekiler, İlçe Müftüsü Dr. İhsan İLHAN şahsında tüm Diyanet İşleri Başkanlığı mensuplarının Mevlid-i Nebi Haftası’nı tebrik etti. Ayrıca günün anısına İlçe Müftüsü Dr. İhsan İLHAN’a Kubbet’üs Sahra’nın maketi hediye edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Müftü İLHAN, Alanya Kudüs Bilinci ve Kardeşlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Önder MACİT ve beraberindekilere teşekkür ederek çalışmalarında muvaffakiyetler diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop