mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

MÜSİAD Alanya Kahvaltıda Buluştu

Gündem 26.09.2021 - 15:18, Güncelleme: 26.09.2021 - 15:18
 

MÜSİAD Alanya Kahvaltıda Buluştu

MÜSİAD Alanya Şubesi Covid-19 sebebiyle ara verdiği aylık kahvaltı etkinliği için Dimçayı’nda buluştu. MÜSİAD üyelerinin bir arada bulunduğu toplantıya yeni üyelerde katılım sağlayıp tanışma etkinliği düzenlendi. Toplantıda yeni projeler de konuşuldu.

MÜSİAD Alanya Şubesi’nin gerçekleştirdiği kahvaltı etkinliği sonrasında açıklama yapan MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, “kovid-19 sebebiyle uzun süredir üyelerimizle bir araya gelememiştik. Bizim, üyelerimizle birlikte aylık yaptığımız kahvaltı ve istişare toplantılarımıza genelde bir misafir alarak yapıyorduk ama bu  defa genel kurul sonrası yaptığımız ilk kahvaltımız olduğu için aile içi değerlendirmeler ve yeni dönemin vizyonunu, hedeflerini konuştuk. Üyelerimizle birlikte, üyelerimiz adına şehrimiz adına ne tür projeler üzerinde çalışabiliriz diye istişareler yaptık. Gayet güzel ve başarılı bir program oldu. Ben bu güzel programa katılan tüm üye arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.   ,
MÜSİAD Alanya Şubesi Covid-19 sebebiyle ara verdiği aylık kahvaltı etkinliği için Dimçayı’nda buluştu. MÜSİAD üyelerinin bir arada bulunduğu toplantıya yeni üyelerde katılım sağlayıp tanışma etkinliği düzenlendi. Toplantıda yeni projeler de konuşuldu.

MÜSİAD Alanya Şubesi’nin gerçekleştirdiği kahvaltı etkinliği sonrasında açıklama yapan MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, “kovid-19 sebebiyle uzun süredir üyelerimizle bir araya gelememiştik. Bizim, üyelerimizle birlikte aylık yaptığımız kahvaltı ve istişare toplantılarımıza genelde bir misafir alarak yapıyorduk ama bu  defa genel kurul sonrası yaptığımız ilk kahvaltımız olduğu için aile içi değerlendirmeler ve yeni dönemin vizyonunu, hedeflerini konuştuk. Üyelerimizle birlikte, üyelerimiz adına şehrimiz adına ne tür projeler üzerinde çalışabiliriz diye istişareler yaptık. Gayet güzel ve başarılı bir program oldu. Ben bu güzel programa katılan tüm üye arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop