mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Nostalji Tramvayı engelli bireyler için hizmete ara verecek

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2024 - 16:27, Güncelleme: 19.01.2024 - 16:06
 

Nostalji Tramvayı engelli bireyler için hizmete ara verecek

Nostalji Tramvayı engelli bireyler için hizmete ara verecek

Antalya Büyükşehri Belediyesi Nostalji Tramvayı bakım onarım çalışmaları nedeniyle 21 Ocak’tan itibaren hizmet veremeyecek. Yapılacak çalışma ile tramvay hattı Cumhuriyet Meydanı’nda tek bir kota getirilerek, engelli bireylerin ulaşımının kolaylaşması sağlanacak. Çalışma süresince Zerdalilik-Müze arasında iki elektrikli otobüs yolcu taşıyacak.Antalya Büyükşehir Belediyesi, Nostalji Tramvay Hattı’nda bakım ve onarım çalışması başlatıyor. 21 Ocak Pazar günü itibariyle başlayacak olan çalışmalar kapsamında, Saat Kulesi-Cumhuriyet Meydanı-Selekler Kavşağı arasındaki bölgelerde, Cumhuriyet Caddesi önü Nostalji Tramvay yolunda kaldırımlar arasındaki kot farkı düzeltilecek. Ayrıca, Cumhuriyet Caddesi Selekler güzergahında güney yönde bulunan mevcut kaldırımlarda da yenileme çalışmaları yapılacak. Nostalji Tramvayı, çalışmalar süresince geçici olarak hizmet veremeyecek.Cumhuriyet meydanı tek bir kotta olacakAntalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Serkan Temuçin, Nostaljik tramvay hattının Cumhuriyet Meydanı’nın ortasından geçmesinden dolayı engelli bireylerin meydana ulaşmasında sıkıntılar yaşadıklarını söyledi. Serkan Temuçin, nostaljik tramvay hattında yapılacak çalışmaları çok hızlı bir şekilde yürüteceklerini belirterek, “Cumhuriyet Meydanı’nı tek bir kota getirerek, engelli bireylerin rahat bir ulaşıma kavuşması sağlanacak. Çalışmalar süresince vatandaşların mağdur olmaması adına 2 adet elektrikli otobüsümüz tramvay hattına paralel olarak ring seferler düzenleyecek” dedi.İki adet elektrikli otobüs ile ring seferleri düzenlenecekBu çalışmayı yaparken çevre düzenlemesi de yapacaklarını dile getiren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Temuçin, “Eskimiş kaldırımların hepsini yenileyerek Cumhuriyet Meydanı’nı güzelleştireceğiz. Cumhuriyet Meydanı’nda yapacağımız çalışmaları Ata’mızın Antalya’ya gelişi olan 6 Mart tarihine kadar tamamlayacağız. Projenin yaklaşık maliyeti 30 milyon TL’dir” diye konuştu.Nostalji tramvayı hattı üzerinde (Zerdalilik-Müze arası) iki elektrikli otobüs normal yol üzerinden tramvay saatlerinde karşılıklı ring yaparak yolcu taşımaya devam edecek.
Nostalji Tramvayı engelli bireyler için hizmete ara verecek
Antalya Büyükşehri Belediyesi Nostalji Tramvayı bakım onarım çalışmaları nedeniyle 21 Ocak’tan itibaren hizmet veremeyecek. Yapılacak çalışma ile tramvay hattı Cumhuriyet Meydanı’nda tek bir kota getirilerek, engelli bireylerin ulaşımının kolaylaşması sağlanacak. Çalışma süresince Zerdalilik-Müze arasında iki elektrikli otobüs yolcu taşıyacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Nostalji Tramvay Hattı’nda bakım ve onarım çalışması başlatıyor. 21 Ocak Pazar günü itibariyle başlayacak olan çalışmalar kapsamında, Saat Kulesi-Cumhuriyet Meydanı-Selekler Kavşağı arasındaki bölgelerde, Cumhuriyet Caddesi önü Nostalji Tramvay yolunda kaldırımlar arasındaki kot farkı düzeltilecek. Ayrıca, Cumhuriyet Caddesi Selekler güzergahında güney yönde bulunan mevcut kaldırımlarda da yenileme çalışmaları yapılacak. Nostalji Tramvayı, çalışmalar süresince geçici olarak hizmet veremeyecek.

Cumhuriyet meydanı tek bir kotta olacak
Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Serkan Temuçin, Nostaljik tramvay hattının Cumhuriyet Meydanı’nın ortasından geçmesinden dolayı engelli bireylerin meydana ulaşmasında sıkıntılar yaşadıklarını söyledi. Serkan Temuçin, nostaljik tramvay hattında yapılacak çalışmaları çok hızlı bir şekilde yürüteceklerini belirterek, “Cumhuriyet Meydanı’nı tek bir kota getirerek, engelli bireylerin rahat bir ulaşıma kavuşması sağlanacak. Çalışmalar süresince vatandaşların mağdur olmaması adına 2 adet elektrikli otobüsümüz tramvay hattına paralel olarak ring seferler düzenleyecek” dedi.

İki adet elektrikli otobüs ile ring seferleri düzenlenecek
Bu çalışmayı yaparken çevre düzenlemesi de yapacaklarını dile getiren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Temuçin, “Eskimiş kaldırımların hepsini yenileyerek Cumhuriyet Meydanı’nı güzelleştireceğiz. Cumhuriyet Meydanı’nda yapacağımız çalışmaları Ata’mızın Antalya’ya gelişi olan 6 Mart tarihine kadar tamamlayacağız. Projenin yaklaşık maliyeti 30 milyon TL’dir” diye konuştu.
Nostalji tramvayı hattı üzerinde (Zerdalilik-Müze arası) iki elektrikli otobüs normal yol üzerinden tramvay saatlerinde karşılıklı ring yaparak yolcu taşımaya devam edecek.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop