mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Öğretmenler Maaşa 1000 TL Zam İstiyor

Ekonomi 07.12.2021 - 23:29, Güncelleme: 07.12.2021 - 23:29
 

Öğretmenler Maaşa 1000 TL Zam İstiyor

Öğretmenler Maaşa 1000 TL Zam İstiyor

Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Talip Geylan, son zamanlarda temel giderlerdeki fiyat artışı ve kamu çalışanlarının ekonomik kayıpları hakkında açıklamalarda bulundu. Türkiye Kamu Sen olarak, bir yıllık kayıplara karşılık 1.000 TL EK ZAM talep ettiklerini hatırlatan Genel Başkan, “Hükümet, eğitim çalışanları başta olmak üzere tüm kamu çalışanlarının ekonomik kayıplarının telafi edilmesi amacıyla gündeme getirdiğimiz EK ZAM talebimize kayıtsız kalmamalıdır.” dedi. Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği 20. Milli Eğitim Şurası’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kariyer planlamasına dair açıklamada “Uzman öğretmenlere 1.000 TL ödeneceği” sözlerini de değerlendiren Genel Başkan Geylan, “Sadece bir kısım öğretmenlere yapılacak bu ödeme, kamu çalışanlarının ek zam talebinin karşılığı değildir!” dedi. Genel Başkan Geylan açıklamasında şu ifadeler yer verdi: “Geride bıraktığımız bir yılda, bir memur ailesinin zorunlu temel giderlerinde 965 TL artış yaşanmıştır. Bu itibarla, Türkiye Kamu Sen olarak, bir yıllık kayıplarımıza binaen 1.000 TL EK ZAM talep ettik. Dün Sayın Cumhurbaşkanı tarafından öğretmenlerin kariyer planlamasına dair yapılan açıklamaya göre, uzman öğretmenlere 1.000 TL ödeneceği bildirildi. Sadece bir kısım öğretmenlere yapılacak bu ödeme, kamu çalışanlarının ek zam talebinin karşılığı değildir! Hükümet, eğitim çalışanları başta olmak üzere tüm kamu çalışanlarının ekonomik kayıplarının telafi edilmesi amacıyla gündeme getirdiğimiz EK ZAM talebimize kayıtsız kalmamalıdır” (BSHA )
Öğretmenler Maaşa 1000 TL Zam İstiyor

Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Talip Geylan, son zamanlarda temel giderlerdeki fiyat artışı ve kamu çalışanlarının ekonomik kayıpları hakkında açıklamalarda bulundu. Türkiye Kamu Sen olarak, bir yıllık kayıplara karşılık 1.000 TL EK ZAM talep ettiklerini hatırlatan Genel Başkan, “Hükümet, eğitim çalışanları başta olmak üzere tüm kamu çalışanlarının ekonomik kayıplarının telafi edilmesi amacıyla gündeme getirdiğimiz EK ZAM talebimize kayıtsız kalmamalıdır.” dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği 20. Milli Eğitim Şurası’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kariyer planlamasına dair açıklamada “Uzman öğretmenlere 1.000 TL ödeneceği” sözlerini de değerlendiren Genel Başkan Geylan, “Sadece bir kısım öğretmenlere yapılacak bu ödeme, kamu çalışanlarının ek zam talebinin karşılığı değildir!” dedi.

Genel Başkan Geylan açıklamasında şu ifadeler yer verdi:

“Geride bıraktığımız bir yılda, bir memur ailesinin zorunlu temel giderlerinde 965 TL artış yaşanmıştır.

Bu itibarla, Türkiye Kamu Sen olarak, bir yıllık kayıplarımıza binaen 1.000 TL EK ZAM talep ettik.

Dün Sayın Cumhurbaşkanı tarafından öğretmenlerin kariyer planlamasına dair yapılan açıklamaya göre, uzman öğretmenlere 1.000 TL ödeneceği bildirildi. Sadece bir kısım öğretmenlere yapılacak bu ödeme, kamu çalışanlarının ek zam talebinin karşılığı değildir! Hükümet, eğitim çalışanları başta olmak üzere tüm kamu çalışanlarının ekonomik kayıplarının telafi edilmesi amacıyla gündeme getirdiğimiz EK ZAM talebimize kayıtsız kalmamalıdır” (BSHA )

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop