mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Ormancıların, can suyu havuzları yaban hayatına can oluyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 14:08, Güncelleme: 28.08.2023 - 13:29
 

Ormancıların, can suyu havuzları yaban hayatına can oluyor

Ormancıların, can suyu havuzları yaban hayatına can oluyor

Antalya’da orman ekipleri tarafından maden sahasına oluşturulan can suyu havuzlarından su içen yaban keçileri, fotokapan tarafından görüntülendi.Konyaaltı Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanı içerisinde kalan Çubuk Beli civarındaki çimento kalker ocağının rehabilitasyon sahasında fidan dikimi ve tohum ekimi ile birlikte yapılan 3 adet can suyu havuzları yaban hayatını olumlu yönde etkiliyor. Yağışların iyice azaldığı kurak günlerde yaban hayvanlarının su içmesine elverişli olan can suyu havuzları daha da önem kazandı. Can suyu havuzlarına gelen yaban hayvanları sahaya monte edilen fotokapanların objektiflerine takıldı. Fotokapanlar sayesinde hem yaban hayatı hem de yasadışı avcılar gözlemleniyor. Can suyu havuzları yapmaya elverişli olan ve ilave su bırakılabilecek tüm maden sahalarında bu havuzların yapılmasına devam edileceği bildirildi.
Ormancıların, can suyu havuzları yaban hayatına can oluyor
Antalya’da orman ekipleri tarafından maden sahasına oluşturulan can suyu havuzlarından su içen yaban keçileri, fotokapan tarafından görüntülendi.
Konyaaltı Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanı içerisinde kalan Çubuk Beli civarındaki çimento kalker ocağının rehabilitasyon sahasında fidan dikimi ve tohum ekimi ile birlikte yapılan 3 adet can suyu havuzları yaban hayatını olumlu yönde etkiliyor. Yağışların iyice azaldığı kurak günlerde yaban hayvanlarının su içmesine elverişli olan can suyu havuzları daha da önem kazandı. Can suyu havuzlarına gelen yaban hayvanları sahaya monte edilen fotokapanların objektiflerine takıldı. Fotokapanlar sayesinde hem yaban hayatı hem de yasadışı avcılar gözlemleniyor. Can suyu havuzları yapmaya elverişli olan ve ilave su bırakılabilecek tüm maden sahalarında bu havuzların yapılmasına devam edileceği bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop