mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Rektör Kalan'dan Antik Kent'e İnceleme

Kültür-Sanat 13.08.2021 - 18:35, Güncelleme: 13.08.2021 - 18:35
 

Rektör Kalan'dan Antik Kent'e İnceleme

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Gazipaşa Antiochia Ad Cragum Antik Kenti’nde incelemelerde bulundu.

Gazipaşa’nın en önemli tarihi kentlerinden biri olan Antiochia Ad Cragum Antik Kenti’nde yürütülen kazı çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Yapılan çalışmaları yerinde görmek ve birtakım incelemelerde bulunmak amacıyla ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Kazı Başkanı Prof. Dr. Michael Hoff ile Kazı Başkanı 1. Yardımcısı ALKÜ Öğretim Üyesi Nisa Yılmaz Erkovan’ı ziyaret etti. “ALKÜ OLARAK DAHA ETKİN OLMAK İSTİYORUZ” Tarihi kente son yapılan çalışmalarda elde edilen bulgular hakkında bilgiler alan Rektör Kalan, ALKÜ olarak arkeolojik kazı çalışmalarına önem verdiklerini belirtti. Alanya ve Gazipaşa bölgesinde turizme kazandırılacak çok fazla tarihi yapının olduğunu ifade eden Kalan, ALKÜ olarak birtakım girişimlerin olduğunu ve talepleri kabul edilirse bu bölgelerin çalışmalarında daha aktif bir rol oynayacaklarını söyledi. ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, başarıyla yürütülen çalışmalardan dolayı kazı ekibine teşekkür ederek kazı alanından ayrıldı.
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Gazipaşa Antiochia Ad Cragum Antik Kenti’nde incelemelerde bulundu.

Gazipaşa’nın en önemli tarihi kentlerinden biri olan Antiochia Ad Cragum Antik Kenti’nde yürütülen kazı çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Yapılan çalışmaları yerinde görmek ve birtakım incelemelerde bulunmak amacıyla ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Kazı Başkanı Prof. Dr. Michael Hoff ile Kazı Başkanı 1. Yardımcısı ALKÜ Öğretim Üyesi Nisa Yılmaz Erkovan’ı ziyaret etti.

“ALKÜ OLARAK DAHA ETKİN OLMAK İSTİYORUZ”

Tarihi kente son yapılan çalışmalarda elde edilen bulgular hakkında bilgiler alan Rektör Kalan, ALKÜ olarak arkeolojik kazı çalışmalarına önem verdiklerini belirtti. Alanya ve Gazipaşa bölgesinde turizme kazandırılacak çok fazla tarihi yapının olduğunu ifade eden Kalan, ALKÜ olarak birtakım girişimlerin olduğunu ve talepleri kabul edilirse bu bölgelerin çalışmalarında daha aktif bir rol oynayacaklarını söyledi.

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, başarıyla yürütülen çalışmalardan dolayı kazı ekibine teşekkür ederek kazı alanından ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop