mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Rus işgalinin ikinci günü... Ukrayna'dan Rusya'ya ateşkes çağrısı!

Dünya 25.02.2022 - 09:26, Güncelleme: 25.02.2022 - 09:26
 

Rus işgalinin ikinci günü... Ukrayna'dan Rusya'ya ateşkes çağrısı!

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırı başlatmasının 2. günü. Kiev'de yerel saatle 04.20'den sonra art arda patlamalar yaşandı. Lviv ve Kiev'de de yine siren sesleri duyuldu.ANKARA (İGFA) - Rusya'nın Ukrayna'ya saldırı başlatmasının 2. gününde sabaha karşı yine art arda şehirde patlamalar yaşandı. Başkent Kiev'e gece saatlerinde yeniden roketli saldırılar düzenlendi. Siren seslerinin duyulduğu şehirde, iki dakika boyunca sirenler çaldı. UKRAYNA LİDERİNDEN ATEŞKES ÇAĞRISI! Ukrayna lideri Volodimir Zelenskiy, yayımladığı ulusa sesleniş videosunda, hem Ukraynaca, hem de Rusça olarak Rusya’ya ateşkes çağrısı yaptı. Zelenskiy, “Rusya eninde sonunda çatışmaların ve bu işgalin nasıl durdurulacağı konusunda bizimle konuşmak zorunda kalacak” dedi. Konuşma ne kadar erken başlarsa, Rusya'nın kayıplarının o kadar az olacağını belirten Zelenskiy, saldırılar durana kadar ülkelerini savunmaya devam edeceklerini söyledi. Reuters ajansı Ukrayna'nın başkentten canlı yayınını sürdürüyor. https://youtu.be/jgL0mA2SeGs

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırı başlatmasının 2. günü. Kiev'de yerel saatle 04.20'den sonra art arda patlamalar yaşandı. Lviv ve Kiev'de de yine siren sesleri duyuldu.

ANKARA (İGFA) - Rusya'nın Ukrayna'ya saldırı başlatmasının 2. gününde sabaha karşı yine art arda şehirde patlamalar yaşandı.

Başkent Kiev'e gece saatlerinde yeniden roketli saldırılar düzenlendi. Siren seslerinin duyulduğu şehirde, iki dakika boyunca sirenler çaldı.

UKRAYNA LİDERİNDEN ATEŞKES ÇAĞRISI!

Ukrayna lideri Volodimir Zelenskiy, yayımladığı ulusa sesleniş videosunda, hem Ukraynaca, hem de Rusça olarak Rusya’ya ateşkes çağrısı yaptı.

Zelenskiy, “Rusya eninde sonunda çatışmaların ve bu işgalin nasıl durdurulacağı konusunda bizimle konuşmak zorunda kalacak” dedi. Konuşma ne kadar erken başlarsa, Rusya'nın kayıplarının o kadar az olacağını belirten Zelenskiy, saldırılar durana kadar ülkelerini savunmaya devam edeceklerini söyledi.

Reuters ajansı Ukrayna'nın başkentten canlı yayınını sürdürüyor.

https://youtu.be/jgL0mA2SeGs

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop