mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

TAPDK Süresi Uzatıldı

Dünya 16.08.2021 - 12:05, Güncelleme: 16.08.2021 - 12:08
 

TAPDK Süresi Uzatıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı’nca tütün mamulleri ve alkollü içki satan iş yerlerinin TAPDK belge süre uzatım başvurusu 31 Ağustos 2021 tarihine kadar uzatıldı.

Konuyla ilgili olarak Alanya Tarım ve Orman İlçe Müdürü Mehmet Rüzgar yazılı bir açıklama yaptı. Müdür Rüzgar açıklamasında şunları kaydetti: “Bakanlığımız tarafından koronavirüs pandemisi nedeniyle ticari hayatlarına olağan şekilde devam edemeyen veya işyerlerini açamayan, bunun yanında genellikle turistik yerlerde bulunan afet bölgelerinde faaliyet gösteren belge sahibi vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi adına; 2021 yılı süre uzatım işlemleri Bakanlık Makamımızın olurları ile tekrar başlatılarak, son gün 31.08.2021 olarak yeniden belirlenmiştir. 2021 yılı süre uzatım işlemini gerçekleştiremeyen belge sahibi vatandaşlarımızın 31 Ağustos 2021 tarihine kadar TAPDK belge bedellerini yatırarak belgelerinin süresini uzatabilirler.” dedi.
Tarım ve Orman Bakanlığı’nca tütün mamulleri ve alkollü içki satan iş yerlerinin TAPDK belge süre uzatım başvurusu 31 Ağustos 2021 tarihine kadar uzatıldı.

Konuyla ilgili olarak Alanya Tarım ve Orman İlçe Müdürü Mehmet Rüzgar yazılı bir açıklama yaptı. Müdür Rüzgar açıklamasında şunları kaydetti:

“Bakanlığımız tarafından koronavirüs pandemisi nedeniyle ticari hayatlarına olağan şekilde devam edemeyen veya işyerlerini açamayan, bunun yanında genellikle turistik yerlerde bulunan afet bölgelerinde faaliyet gösteren belge sahibi vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi adına; 2021 yılı süre uzatım işlemleri Bakanlık Makamımızın olurları ile tekrar başlatılarak, son gün 31.08.2021 olarak yeniden belirlenmiştir. 2021 yılı süre uzatım işlemini gerçekleştiremeyen belge sahibi vatandaşlarımızın 31 Ağustos 2021 tarihine kadar TAPDK belge bedellerini yatırarak belgelerinin süresini uzatabilirler.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop