mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Toklu’dan Karadağ’a Cevap!

Siyaset 14.10.2021 - 09:08, Güncelleme: 14.10.2021 - 09:08
 

Toklu’dan Karadağ’a Cevap!

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’ın bugün yapmış olduğu açıklamaya Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu’dan jet hızında yanıt geldi. Karadağ’ın yapmış olduğu açıklamada ‘Alanya’ya kaç çivi çaktınız’ söylemine Toklu’dan Karadağ’a jet hızında yanıt geldi.

CHP Alanya İlçe Başkanı Çoşkun Karadağ, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’ya göndermede bulundu. Başkan Toklu’dan ise jet hızında yanıt geldi. Başkan Toklu’nun cevabı ise şu şekilde oldu. ‘‘Sayın Karadağ bilmeli ve öğrenmelidir ki muhalefet etmek demek körü körüne başını kuma gömüp olan gerçekleri olmamış gibi kabul edip görmezden gelmek demek değildir.  Bakarlar görmezler, işitirler duymazlar, anlatırız anlamazlar.  Alanya-Gazipaşa Havalimanından hiç uçmadınız mı? Yeni Hastanemize hiç gitmediniz mi? Adliye binamıza hiç girmediniz mi? 2 tane Üniversite kurduk hiç duymadınız mı? SGK binamızı hiç ziyaret etmediniz mi? Kapalı spor salonumuza ve kapalı yüzme havuzumuza hiç girmediniz mi? Tünellerimizden, köprülerimizden, yollarımızdan, yeni çevreyolumuzdan hiç geçmediniz mi? Huzurevi sakinlerini hiç mi ziyaret etmediniz? Alanya Hasta Bakımevi’ne hiç gitmediniz m? Biz görüyoruz, halkımızda görüyor… 3 yıldır sıfır icraatlı bir Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da hiçbir icraatını göremedik. Kırsaldan bir habersiniz halkın suyu yok, yolu yok... Biz hizmet ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Sadece eleştirmek için muhalefet olmaya çalışanlara tavsiyem; Bu konuda da enerjimizi boşa harcamayacağız. Biz enerjimizi halkımıza hizmet yolunda harcayacağız bunu böyle bilin.’’ dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’ın bugün yapmış olduğu açıklamaya Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu’dan jet hızında yanıt geldi. Karadağ’ın yapmış olduğu açıklamada ‘Alanya’ya kaç çivi çaktınız’ söylemine Toklu’dan Karadağ’a jet hızında yanıt geldi.

CHP Alanya İlçe Başkanı Çoşkun Karadağ, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’ya göndermede bulundu. Başkan Toklu’dan ise jet hızında yanıt geldi. Başkan Toklu’nun cevabı ise şu şekilde oldu. ‘‘Sayın Karadağ bilmeli ve öğrenmelidir ki muhalefet etmek demek körü körüne başını kuma gömüp olan gerçekleri olmamış gibi kabul edip görmezden gelmek demek değildir. 

Bakarlar görmezler, işitirler duymazlar, anlatırız anlamazlar. 
Alanya-Gazipaşa Havalimanından hiç uçmadınız mı? Yeni Hastanemize hiç gitmediniz mi? Adliye binamıza hiç girmediniz mi? 2 tane Üniversite kurduk hiç duymadınız mı? SGK binamızı hiç ziyaret etmediniz mi? Kapalı spor salonumuza ve kapalı yüzme havuzumuza hiç girmediniz mi? Tünellerimizden, köprülerimizden, yollarımızdan, yeni çevreyolumuzdan hiç geçmediniz mi? Huzurevi sakinlerini hiç mi ziyaret etmediniz? Alanya Hasta Bakımevi’ne hiç gitmediniz m? Biz görüyoruz, halkımızda görüyor… 3 yıldır sıfır icraatlı bir Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da hiçbir icraatını göremedik. Kırsaldan bir habersiniz halkın suyu yok, yolu yok... Biz hizmet ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Sadece eleştirmek için muhalefet olmaya çalışanlara tavsiyem; Bu konuda da enerjimizi boşa harcamayacağız. Biz enerjimizi halkımıza hizmet yolunda harcayacağız bunu böyle bilin.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop