mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Toprak Şampiyonluğua Gidiyor

Spor 27.09.2021 - 08:30, Güncelleme: 27.09.2021 - 08:30
 

Toprak Şampiyonluğua Gidiyor

Türk motosikletinin en önemli temsilcilerinden biri olan Red Bull sporcusu Alanyalı Toprak Razgatlıoğlu, 2021 Dünya Superbike Şampiyonası (WSBK) takviminin onuncu durak noktasında 2’de 2 yaptı.

Toprak Razgatlıoğlu, 2021 Dünya Superbike Şampiyonası’nda göz kamaştırmaya devam ediyor. Sezonun onuncu durak noktasındaki Jerez Pisti’nde cumartesi günü yapılması planlanan ilk yarış erteleme sebebiyle pazar günü gerçekleştirildi. İlk yarışa birinci sırada başlayıp ortaya koyduğu harika performansla birinci olan PATA Yamaha pilotu Razgatlıoğlu, şampiyonluk için çok değerli olan puanları hanesine yazdırmayı başardı. Birinci yarıştan 3 saat sonra yapılan ikinci yarışa da pole pozisyonunda başlayan Toprak Razgatlıoğlu, çok iyi bir start alarak liderliğini korudu. İlk turlarda son dünya şampiyonu Jonathan Rea, Ruben Rinaldi ve Toprak Razgatlıoğlu arasında liderlik mücadelesi yaşansa da bu ikiliye fırsat tanımayan Toprak Razgatlıoğlu, damalı bayrağın altından birinci geçti. Puan farkı 20’ye çıktı Toprak Razgatlıoğlu bu sonuçla pilotlar sıralamasında puanını 449’a çıkardı ve İspanya’daki yarış haftasında şampiyona liderliğini sürdürmeyi başardı. Son dünya şampiyonu Rea ise 429 puana ulaşabildi. Dünya Superbike Şampiyonası takviminin 11. durak noktası 1-3 Ekim tarihlerinde Portekiz’de koşulacak.
Türk motosikletinin en önemli temsilcilerinden biri olan Red Bull sporcusu Alanyalı Toprak Razgatlıoğlu, 2021 Dünya Superbike Şampiyonası (WSBK) takviminin onuncu durak noktasında 2’de 2 yaptı.

Toprak Razgatlıoğlu, 2021 Dünya Superbike Şampiyonası’nda göz kamaştırmaya devam ediyor. Sezonun onuncu durak noktasındaki Jerez Pisti’nde cumartesi günü yapılması planlanan ilk yarış erteleme sebebiyle pazar günü gerçekleştirildi. İlk yarışa birinci sırada başlayıp ortaya koyduğu harika performansla birinci olan PATA Yamaha pilotu Razgatlıoğlu, şampiyonluk için çok değerli olan puanları hanesine yazdırmayı başardı.

Birinci yarıştan 3 saat sonra yapılan ikinci yarışa da pole pozisyonunda başlayan Toprak Razgatlıoğlu, çok iyi bir start alarak liderliğini korudu. İlk turlarda son dünya şampiyonu Jonathan Rea, Ruben Rinaldi ve Toprak Razgatlıoğlu arasında liderlik mücadelesi yaşansa da bu ikiliye fırsat tanımayan Toprak Razgatlıoğlu, damalı bayrağın altından birinci geçti.

Puan farkı 20’ye çıktı

Toprak Razgatlıoğlu bu sonuçla pilotlar sıralamasında puanını 449’a çıkardı ve İspanya’daki yarış haftasında şampiyona liderliğini sürdürmeyi başardı. Son dünya şampiyonu Rea ise 429 puana ulaşabildi. Dünya Superbike Şampiyonası takviminin 11. durak noktası 1-3 Ekim tarihlerinde Portekiz’de koşulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop