mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Török Group Alanya’da Açıldı

Firmalar 27.06.2022 - 12:00, Güncelleme: 27.06.2022 - 12:00
 

Török Group Alanya’da Açıldı

Türkiye genelinde “en iyi girişimci” ödülünü alan inşaat, emlak ve enerji içeceği sektöründeki başarılı iş adamı Ali Oruç, Alanya Mahmutlar yeni iş yerini açtı.

İş hayatındaki atılım ve yatırımlarıyla odak noktası olan iş adamı Ali Oruç, inşaat ve emlak sektöründeki başarısının ardından, ilk yerli enerji içeceği ‘DİRİLİŞ’in yatırımcısı olarak da iş dünyası tarafından yakından tanınıyor. Alanya'da yıllardır emlak ve inşaat  sektörü içerinde bulunan Oruç, hafta sonu bir çok iş insanı ve siyasetçinin katılımı ile gerçekleşen Török Group adlı iş yeri kurdelesini keserek hizmete açtı.  Sevilen iş adamı Ali Oruç, “Enerji dolu insan, mutlu insandır yerli ve milli markamı kurarken ben enerji içeceği işinde kişilere mutluluk dağıtmayı hedefledim. Bu hedefimdeki başarım da ortada, bu tarz ödüller şevklendiriyor ve adımlarımızı hızlandırmamıza sebep oluyor. Alanyamıza yatırımlarııza devam edeceğimizi buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum. Alanyamız Türkiye'nin Dünya'ya açılan pencesi olarak görüyoruz.” dedi.
Türkiye genelinde “en iyi girişimci” ödülünü alan inşaat, emlak ve enerji içeceği sektöründeki başarılı iş adamı Ali Oruç, Alanya Mahmutlar yeni iş yerini açtı.

İş hayatındaki atılım ve yatırımlarıyla odak noktası olan iş adamı Ali Oruç, inşaat ve emlak sektöründeki başarısının ardından, ilk yerli enerji içeceği ‘DİRİLİŞ’in yatırımcısı olarak da iş dünyası tarafından yakından tanınıyor. Alanya'da yıllardır emlak ve inşaat  sektörü içerinde bulunan Oruç, hafta sonu bir çok iş insanı ve siyasetçinin katılımı ile gerçekleşen Török Group adlı iş yeri kurdelesini keserek hizmete açtı. 

Sevilen iş adamı Ali Oruç, “Enerji dolu insan, mutlu insandır yerli ve milli markamı kurarken ben enerji içeceği işinde kişilere mutluluk dağıtmayı hedefledim. Bu hedefimdeki başarım da ortada, bu tarz ödüller şevklendiriyor ve adımlarımızı hızlandırmamıza sebep oluyor. Alanyamıza yatırımlarııza devam edeceğimizi buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum. Alanyamız Türkiye'nin Dünya'ya açılan pencesi olarak görüyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop