mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Trafik magandalığı yetmedi şehir magandalığına soyundular

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2024 - 13:28, Güncelleme: 20.06.2024 - 11:49
 

Trafik magandalığı yetmedi şehir magandalığına soyundular

Trafik magandalığı yetmedi şehir magandalığına soyundular

Antalya’nın Serik ilçesinde seyir halindeki motosikletle park halindeki araçların aynalarını tekmeleyen 3 kişinin iş yerlerinin camlarına taş attıkları da belirlendi. 3 magandanın otomobillere ve işyerlerine zarar verdikleri anlar güvenlik kameralarına yansıdı.Olay, Serik ilçesinin farklı noktalarında yaşandı. Kimliği henüz belirlenemeyen aynı motosikletteki 3 kişi seyir halindeyken park edilen araçlara tekme atarak olay yerinden uzaklaştı. 3 araca zarar verdikleri belirlenen şüphelilerin sadece araçlara değil iş yerlerinin camlarına da taş atarak zarar verdikleri belirlendi. Şehir magandalarının hem otomobillere hem de işyerlerine taş attıkları anlar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay sonrası araç ve iş yeri sahipleri, şikayetçi olurken polis, kaçan şahısların bulunması için çalışma başlattı.
Trafik magandalığı yetmedi şehir magandalığına soyundular
Antalya’nın Serik ilçesinde seyir halindeki motosikletle park halindeki araçların aynalarını tekmeleyen 3 kişinin iş yerlerinin camlarına taş attıkları da belirlendi. 3 magandanın otomobillere ve işyerlerine zarar verdikleri anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, Serik ilçesinin farklı noktalarında yaşandı. Kimliği henüz belirlenemeyen aynı motosikletteki 3 kişi seyir halindeyken park edilen araçlara tekme atarak olay yerinden uzaklaştı. 3 araca zarar verdikleri belirlenen şüphelilerin sadece araçlara değil iş yerlerinin camlarına da taş atarak zarar verdikleri belirlendi. Şehir magandalarının hem otomobillere hem de işyerlerine taş attıkları anlar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay sonrası araç ve iş yeri sahipleri, şikayetçi olurken polis, kaçan şahısların bulunması için çalışma başlattı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop