mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Türkdoğan’dan Çok Sert Açıklama!

Siyaset 31.08.2021 - 08:46, Güncelleme: 31.08.2021 - 11:13
 

Türkdoğan’dan Çok Sert Açıklama!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, çok sert açıklamalarda bulundu.

"Ama yeter ve yettiniz; ya kendinize çeki düzen verin; yada ihanetizin bedelini ödeyin.!" ifadeleri ile sert açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Türkdoğan;  "Bizim Sadakatimiz Liderimize, Davamıza ve Teşkilatımıza karşı kutsaliyet ölçüsündedir! Kutsallarımıza halel getirenler, zilletin değirmenine su taşıyanlar, şunu çok iyi bilsinler ki; emanet bildiklerimiz; ihanetlerine devam ettikleri müddetçe bedelini ödemeye de razı olmalılardır! Zira önünü açıp zengin ettiklerinizle kavganıza; bugüne kadar yesinler birbirlerini demedik önünüze set olduk! Sizde; hareketimize nifak sokanlara yol verip; yesinler birbirlerini diyemezsiniz, bizi aynı kefeye koyamazsınız! (Yaparsanız denemesi bedava; yanlışınızı tartacak Kantar TON basar) Zilletin değirmeninde öğütülenlerden olmadık; kaybedeceğimiz bir şeyde yok! Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ’nin işaretiyle, Referandumda; “Evet” dedik. Genel Seçimde Recep Tayyip Erdoğan dedik. Siz MHP için; Ülke genelinde (yüzde) %3’ü, Alanya’da 3 Bin oyu (ihanetinize güvenerek) layık görürken, Alanya’mızda 23 Bin, Ülke genelinde (yüzde) % 11 oyu; Ülkücü Şehitlerimizin yüzü suyu hürmetine puan hanemize, şan ve şerefle yazdırdık! Ama yeter ve yettiniz; ya kendinize çeki düzen verin; yada ihanetizin bedelini ödeyin.! Besledikleri büyüttükleri zillet, o odanın kucağına oturmuşken, içinde bulunduğu durumu analiz edemeyenler; Biz Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde olmaya devam edeceğiz; sözde değil özde Cumhur İttifakı diyeceğiz! Ya Siz?" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, çok sert açıklamalarda bulundu.

"Ama yeter ve yettiniz; ya kendinize çeki düzen verin; yada ihanetizin bedelini ödeyin.!" ifadeleri ile sert açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Türkdoğan; 

"Bizim Sadakatimiz Liderimize, Davamıza ve Teşkilatımıza karşı kutsaliyet ölçüsündedir!
Kutsallarımıza halel getirenler, zilletin değirmenine su taşıyanlar, şunu çok iyi bilsinler ki; emanet bildiklerimiz; ihanetlerine devam ettikleri müddetçe bedelini ödemeye de razı olmalılardır! Zira önünü açıp zengin ettiklerinizle kavganıza; bugüne kadar yesinler birbirlerini demedik önünüze set olduk! Sizde; hareketimize nifak sokanlara yol verip; yesinler birbirlerini diyemezsiniz, bizi aynı kefeye koyamazsınız! (Yaparsanız denemesi bedava; yanlışınızı tartacak Kantar TON basar)
Zilletin değirmeninde öğütülenlerden olmadık; kaybedeceğimiz bir şeyde yok!
Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ’nin işaretiyle, Referandumda; “Evet” dedik. Genel Seçimde Recep Tayyip Erdoğan dedik. Siz MHP için; Ülke genelinde (yüzde) %3’ü, Alanya’da 3 Bin oyu (ihanetinize güvenerek) layık görürken, Alanya’mızda 23 Bin, Ülke genelinde (yüzde) % 11 oyu; Ülkücü Şehitlerimizin yüzü suyu hürmetine puan hanemize, şan ve şerefle yazdırdık!
Ama yeter ve yettiniz; ya kendinize çeki düzen verin; yada ihanetizin bedelini ödeyin.!
Besledikleri büyüttükleri zillet, o odanın kucağına oturmuşken, içinde bulunduğu durumu analiz edemeyenler;
Biz Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde olmaya devam edeceğiz; sözde değil özde Cumhur İttifakı diyeceğiz!
Ya Siz?" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop