mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Türkiye’nin Konuştuğu Olayda Gelişme!

Gündem 26.09.2021 - 09:31, Güncelleme: 26.09.2021 - 09:31
 

Türkiye’nin Konuştuğu Olayda Gelişme!

23 Eylül 2021 günü bir televizyon kanalında yayınlanan bir programda D.A ve eşi B.A’nın cinsel istismar ile ilgili bazı iddialarına yer verilmesi üzerine Gaziantep Valilliğinden açıklama yapıldı.

Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamada;  23 Eylül 2021 günü bir televizyon kanalında yayınlanan bir programda D.A ve eşi B.A’nın cinsel istismar ile ilgili bazı iddialarına yer verilmiştir. Konunun hassasiyeti nedeni ile bir açıklama yapılması ihtiyacı doğmuştur.  Bahse konu olay televizyon yayınından yaklaşık 6 ay önce 5 Nisan 2021 tarihinde Şahinbey ilçesi Gülpınar Mahallesinde meydana gelmiş ve İlçe Jandarma Komutanlığımız kolluk sahasında gerekli işlemlere başlanmıştır. Aile içerisinde yaşanan karşılıklı suçlamalar ve şikayetler üzerine konu adli makamlar tarafından takip edilmektedir.  S.T isimli şahıs beyanında, küçük kızı S.T’ye(13 yaş) Damadı B.A’nın, cinsel istismarda bulunduğu, B.A’nın kendisine (Anne S.T’ye) ve kızına zorla uyuşturucu kullandırdığı ve uyuşturucu madde ticareti yaptığını iddia etmiştir. Suçlama üzerine D.A ve eşi B.A’nın evinde yapılan aramada uyuşturucu ve silah bulunmuş ve gerekli adli işlem yapılmıştır. 05 Nisan 2021 tarihinde Adli Tıp uzmanı raporuna göre S.T.nin (13 yaş) muayenesinde eski ya da yeni bir istismara maruz kalmadığı tespit edilmiştir. Akabinde S.T (13 yaş) Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından koruma altına alınmıştır. B.A. hakkında yapılan işlemden sonra 7 Nisan 2021 tarihinde  D.A. müracaatta bulunarak annesi S.T. nin zorlamasıyla 13 yaşından itibaren cinsel istismara maruz kaldığı yönünde beyanda bulunmuştur.  Verilen ifadeler ve suçlamalar sonucunda taraflar arasında husumet oluşmuştur ve açılan karşılıklı davalar devam etmektedir.  Yayınlanan haberler üzerine olaya karıştığı iddia edilen şahıslardan D.A.nın annesi ve babasının da aralarında bulunduğu 12 kişilik grup, 24 Eylül 2021 günü Gaziantep Adliyesine giderek iddialara yer veren televizyon programı ve iddialarda bulunan D.A ve eşi B.A hakkında suç duyurusunda bulunmuşlardır. Adli makamlar tarafından dosya üzerinde gizlilik kararı bulunmakta olup, her iki tarafın iddiaları ve iddialar üzerine yapılan işlemler dosyada mevcuttur. Adli süreç devam etmektedir. Bununla birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz konuyu bütün yönleriyle takip etmektedir. 
23 Eylül 2021 günü bir televizyon kanalında yayınlanan bir programda D.A ve eşi B.A’nın cinsel istismar ile ilgili bazı iddialarına yer verilmesi üzerine Gaziantep Valilliğinden açıklama yapıldı.

Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamada; 

23 Eylül 2021 günü bir televizyon kanalında yayınlanan bir programda D.A ve eşi B.A’nın cinsel istismar ile ilgili bazı iddialarına yer verilmiştir. Konunun hassasiyeti nedeni ile bir açıklama yapılması ihtiyacı doğmuştur. 

Bahse konu olay televizyon yayınından yaklaşık 6 ay önce 5 Nisan 2021 tarihinde Şahinbey ilçesi Gülpınar Mahallesinde meydana gelmiş ve İlçe Jandarma Komutanlığımız kolluk sahasında gerekli işlemlere başlanmıştır. Aile içerisinde yaşanan karşılıklı suçlamalar ve şikayetler üzerine konu adli makamlar tarafından takip edilmektedir. 

S.T isimli şahıs beyanında, küçük kızı S.T’ye(13 yaş) Damadı B.A’nın, cinsel istismarda bulunduğu, B.A’nın kendisine (Anne S.T’ye) ve kızına zorla uyuşturucu kullandırdığı ve uyuşturucu madde ticareti yaptığını iddia etmiştir. Suçlama üzerine D.A ve eşi B.A’nın evinde yapılan aramada uyuşturucu ve silah bulunmuş ve gerekli adli işlem yapılmıştır. 05 Nisan 2021 tarihinde Adli Tıp uzmanı raporuna göre S.T.nin (13 yaş) muayenesinde eski ya da yeni bir istismara maruz kalmadığı tespit edilmiştir. Akabinde S.T (13 yaş) Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından koruma altına alınmıştır.

B.A. hakkında yapılan işlemden sonra 7 Nisan 2021 tarihinde  D.A. müracaatta bulunarak annesi S.T. nin zorlamasıyla 13 yaşından itibaren cinsel istismara maruz kaldığı yönünde beyanda bulunmuştur. 

Verilen ifadeler ve suçlamalar sonucunda taraflar arasında husumet oluşmuştur ve açılan karşılıklı davalar devam etmektedir. 

Yayınlanan haberler üzerine olaya karıştığı iddia edilen şahıslardan D.A.nın annesi ve babasının da aralarında bulunduğu 12 kişilik grup, 24 Eylül 2021 günü Gaziantep Adliyesine giderek iddialara yer veren televizyon programı ve iddialarda bulunan D.A ve eşi B.A hakkında suç duyurusunda bulunmuşlardır.

Adli makamlar tarafından dosya üzerinde gizlilik kararı bulunmakta olup, her iki tarafın iddiaları ve iddialar üzerine yapılan işlemler dosyada mevcuttur. Adli süreç devam etmektedir. Bununla birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz konuyu bütün yönleriyle takip etmektedir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop