mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Tütüncü ve Yücel Yarın Seçim Startını Veriyorlar

Siyaset 31.01.2024 - 12:36, Güncelleme: 31.01.2024 - 12:36
 

Tütüncü ve Yücel Yarın Seçim Startını Veriyorlar

Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ile Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel yarın Kestelliler ile buluşacak.

Cumhur İttifakı, Alanya’daki yerel seçim startını yarın Kestel’den verecek. Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ile Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yarın saat 19.00’da Kestel Düğün Salonu’nda Kestelliler ile buluşacak. TAVLI’DAN DAVET VAR AK Parti İl Başkanı Ali Çetin’in de katılacağı toplantıya tüm vatandaşları davet eden İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, “31 Mart, eser ve hizmet belediyeciliğinin yükselişinin sembolü olacaktır. Antalya ve Alanya, Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği’nin öncülüğünü yapacak” dedi.
Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ile Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel yarın Kestelliler ile buluşacak.

Cumhur İttifakı, Alanya’daki yerel seçim startını yarın Kestel’den verecek. Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ile Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yarın saat 19.00’da Kestel Düğün Salonu’nda Kestelliler ile buluşacak.
TAVLI’DAN DAVET VAR
AK Parti İl Başkanı Ali Çetin’in de katılacağı toplantıya tüm vatandaşları davet eden İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, “31 Mart, eser ve hizmet belediyeciliğinin yükselişinin sembolü olacaktır. Antalya ve Alanya, Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği’nin öncülüğünü yapacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop