mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Ukraynalı fabrika molotof kokteyl yapımı için üretimi durdurdu

Dünya 27.02.2022 - 18:23, Güncelleme: 27.02.2022 - 18:23
 

Ukraynalı fabrika molotof kokteyl yapımı için üretimi durdurdu

Ukraynalılar, Rus güçlerine karşı savunma amaçlı molotof kokteylleri hazırlıyor.İşgalin dördüncü gününde Kiev yakınlarında büyük patlama sesleri duyulurken büyük bir saldırının her an başlayabileceği korkusuyla yerel halk da evlerin bodrumlarına, yeraltı garajları ve metrolara sığındı. Yetkililer de sivilleri sokaklardan uzak tutmak için sokağa çıkma yasağını pazartesi sabahına kadar uzattı. Cumhurbaşkanlığı Ofisinden de Kiev Havalimanı'nda patlamalar olduğu yönünde açıklamalar gelirken, yerel yetkililer sokak çatışmalarının sürdüğünü duyurdu. Ukraynalılar savunma amaçlı molotof kokteylleri hazırlamaya başladı. Ukraynalı bir bira fabrikası, Rusya'ya karşı mücadelede Molotof kokteyli yapmak için bira üretimini durdurdu. Bira şişelerine yapıştırılan etiketlerde "Putin bir pislik" yazıyor.

Ukraynalılar, Rus güçlerine karşı savunma amaçlı molotof kokteylleri hazırlıyor.

İşgalin dördüncü gününde Kiev yakınlarında büyük patlama sesleri duyulurken büyük bir saldırının her an başlayabileceği korkusuyla yerel halk da evlerin bodrumlarına, yeraltı garajları ve metrolara sığındı. Yetkililer de sivilleri sokaklardan uzak tutmak için sokağa çıkma yasağını pazartesi sabahına kadar uzattı.

Cumhurbaşkanlığı Ofisinden de Kiev Havalimanı'nda patlamalar olduğu yönünde açıklamalar gelirken, yerel yetkililer sokak çatışmalarının sürdüğünü duyurdu.

Ukraynalılar savunma amaçlı molotof kokteylleri hazırlamaya başladı.

Ukraynalı bir bira fabrikası, Rusya'ya karşı mücadelede Molotof kokteyli yapmak için bira üretimini durdurdu. Bira şişelerine yapıştırılan etiketlerde "Putin bir pislik" yazıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop