mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

‘Vatandaş Abdi’ Hayatını Kaybetti!

Gündem 09.09.2021 - 08:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 08:46
 

‘Vatandaş Abdi’ Hayatını Kaybetti!

Sempatik ve kendine özgü yazım tarzı ile 20 yıldır turizm kenti Manavgat'ta 7'den 70 Vatandaş Abdi ismi ile bilinen Abdi Işık kanser nedeni ile yaşamını yitirdi.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Bölümünde Akciğer ve gırtlak kanseri tedavisi gören Işık, durumunun ağırlaşması üzerine tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayrak hayatını kaybetti. Vatandaş Abdi ismi ile bilinen gazeteci Abdi Işık, Türkiye'de internet gazeteciliğinin öncülerinden biri olması yanı sıra çok iyi bir matbaa ustasıydı.Siyasilerin, milletvekillerinin ve bakanların basın toplantılarında sıradışı sorularıyla sıkıştırdığı için siyasetçilerin Antalya bölgesinde en fazla çekindiği gazeteciydi.  
Sempatik ve kendine özgü yazım tarzı ile 20 yıldır turizm kenti Manavgat'ta 7'den 70 Vatandaş Abdi ismi ile bilinen Abdi Işık kanser nedeni ile yaşamını yitirdi.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Bölümünde Akciğer ve gırtlak kanseri tedavisi gören Işık, durumunun ağırlaşması üzerine tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayrak hayatını kaybetti.

Vatandaş Abdi ismi ile bilinen gazeteci Abdi Işık, Türkiye'de internet gazeteciliğinin öncülerinden biri olması yanı sıra çok iyi bir matbaa ustasıydı.Siyasilerin, milletvekillerinin ve bakanların basın toplantılarında sıradışı sorularıyla sıkıştırdığı için siyasetçilerin Antalya bölgesinde en fazla çekindiği gazeteciydi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop