mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Yaşlılar Günü’ne Özel Kutlama

Gündem 02.10.2021 - 21:45, Güncelleme: 02.10.2021 - 21:45
 

Yaşlılar Günü’ne Özel Kutlama

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle yaşlı vatandaşları kahvaltıda buluşturdu.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Dünya Yaşlılar Günü’nde yaşlı vatandaşları unutmadı. Dün sabah, Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Evi’nin adeta müdavimleri olan yaşlı vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yücel, bu özel günü güzel geçirmeleri için yaşlı vatandaşları düzenlenen organizasyonda buluşturdu. Gedevet Park Orman’da düzenlenen organizasyonda yaşlılar kahvaltı ederken gün boyu temiz havanın tadını çıkardılar. Organizasyonda yaşlı vatandaşlara Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel de eşlik etti.   
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle yaşlı vatandaşları kahvaltıda buluşturdu.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Dünya Yaşlılar Günü’nde yaşlı vatandaşları unutmadı. Dün sabah, Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Evi’nin adeta müdavimleri olan yaşlı vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yücel, bu özel günü güzel geçirmeleri için yaşlı vatandaşları düzenlenen organizasyonda buluşturdu. Gedevet Park Orman’da düzenlenen organizasyonda yaşlılar kahvaltı ederken gün boyu temiz havanın tadını çıkardılar.

Organizasyonda yaşlı vatandaşlara Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel de eşlik etti.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop