mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Yeni nesil öğrenme teknolojileri yoğun ilgi

Eğitim 06.06.2022 - 13:21, Güncelleme: 06.06.2022 - 13:21
 

Yeni nesil öğrenme teknolojileri yoğun ilgi

Türkiye’nin 51 ilinde 200’den fazla noktada eğitimde dijital dönüşümü başlatan SANLAB, GESS Türkiye Eğitim Teknolojileri ve Çözümleri Fuarı’nda ziyaretçileri yeni nesil öğrenme teknolojileriyle bir araya getirdi.İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda 26-28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen etkinliğe Türkiye’den ve dünyadan öğretmen ve öğrenciler, il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri, mesleki eğitim veren kurumlar, üniversiteler, organize sanayi bölgeleri, ticaret ve sanayi odaları katıldı. Dünyanın her yerinden gelen konukların yanı sıra; Birleşik Arap Emirlikleri Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Matar Abdullah Al Hameli, SANLAB standını ziyaret ederek, yeni teknolojilere yönelik incelemelerde bulundu. Fuar boyunca gelişmiş öğrenme teknolojilerini sergileyen SANLAB, etkinlik kapsamında “Mesleki Eğitim için Öğrenme Teknolojileri”, “Eğitimde Dijital Dönüşüm” ve “Yeni Nesil Öğrenme Teknolojileri Başarı Hikayeleri: KENDİNYAP ve MEGDEP” konularında paneller düzenledi. Bu panellerde ulusal çaptaki başarı hikayeleri dinleyicilere aktarıldı. Ayrıca SANLAB Kurucu Ortağı Salih Kükrek, “Eğitimde Dijital Dönüşüm” konferansıyla tecrübelerini ve SANLAB’ın vizyonunu katılımcılarla paylaştı.

Türkiye’nin 51 ilinde 200’den fazla noktada eğitimde dijital dönüşümü başlatan SANLAB, GESS Türkiye Eğitim Teknolojileri ve Çözümleri Fuarı’nda ziyaretçileri yeni nesil öğrenme teknolojileriyle bir araya getirdi.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda 26-28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen etkinliğe Türkiye’den ve dünyadan öğretmen ve öğrenciler, il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri, mesleki eğitim veren kurumlar, üniversiteler, organize sanayi bölgeleri, ticaret ve sanayi odaları katıldı.

Dünyanın her yerinden gelen konukların yanı sıra; Birleşik Arap Emirlikleri Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Matar Abdullah Al Hameli, SANLAB standını ziyaret ederek, yeni teknolojilere yönelik incelemelerde bulundu.

Fuar boyunca gelişmiş öğrenme teknolojilerini sergileyen SANLAB, etkinlik kapsamında “Mesleki Eğitim için Öğrenme Teknolojileri”, “Eğitimde Dijital Dönüşüm” ve “Yeni Nesil Öğrenme Teknolojileri Başarı Hikayeleri: KENDİNYAP ve MEGDEP” konularında paneller düzenledi. Bu panellerde ulusal çaptaki başarı hikayeleri dinleyicilere aktarıldı. Ayrıca SANLAB Kurucu Ortağı Salih Kükrek, “Eğitimde Dijital Dönüşüm” konferansıyla tecrübelerini ve SANLAB’ın vizyonunu katılımcılarla paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop