Alanya Üniversitesi’nde Mezuniyet Gecesi

Alanya Üniversitesi öğrencilerini görkemli bir törenle mezun etti. Tören saat 20.00’da Royal Wedding’de gerçekleşti. Mezun olan öğrencilerin kep attığı törene kamu kurum müdürleri, siyasi parti başkanları, STK temsilcileri, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’de katıldı. Alanya Üniversitesi öğretim üyeleri, aileler ve öğrenciler katıldı. ALTSO Başkanı Eray Erdem Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi ve meUn olan öğrencilere başarı diledi.

‘BAŞARI DOLU BİR KARİYER’

Başkan Yücel başarı mesajında şu ifadeleri kullandı, ” Alanya Üniversitemizin mezuniyet törenine katıldık. Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başta akademisyenlerimiz ve aileleri olmak üzere onların üzerinde emeği olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bütün öğrencilerimize sağlıklı ve başarılarla dolu bir kariyer diliyorum.”

‘YALANLARI BOYUNCA BAŞARILI OLSUNLAR’

ALTSO Başkanı Eray Erdem ise mezun olan öğrencilere yaşam boyu başarı diledi. Erdem, “Alanya Üniversitemizin 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet törenine katıldık. Eğitim hayatını başarıyla bitirip mezun olan tüm öğrenci kardeşlerimi tebrik eder, bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilerim” dedi.