Alanya İmamoğlu Sayesinde Büyükşehir Zabıtasını Gördü

Alanya'ya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mitingindeki bazı uygulamalar vatandaşlar ve basın mensupları tarafından tepki ile karşılandı. İlk olarak Gazipaşa'dan Alanya'ya gelirken kendisini korumakla görevli çakarlı koruma araçları trafikte bazı vatandaşlara zor anlar yaşatırken,miting alanında basın mensuplarını yer ayrılmadı. Ulusal ve yerel basın mensuplarının otobüsteki platforma çıkmalarına izin verilmemesi üzerine kendisine yer bulamayan basın mensupları vatandaşların arkasında görevlerini yapmaya çalıştılar

Alanya'daki mitinge Alanya'daki vatandaşlar rağbet etmezken CHP ilçe belediyeleri olan Kemer, Gazipaşa, Muratpaşa'dan otobüslerle vatandaşları miting alanına getirildiği gözlendi. Antalya Byükşehir Belediyesi personeli ve zabıta ekiplerinin de tam kadro Alanya'ya İmamoğlu'nun mitingine katılmak üzere gelmesini vatandaşlar şaşkınlıkla karşıladı. Vatandaşlar;" İmamoğlu sayesinde Alanya'da ilk kez Büyükşehir personeli ve zabıtasını Alanya'da gördük." şeklinde yorumladılar. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, göreve geldikten sonra Alanya'da ki yatırımları durdurarak, görevli olan personel sayısınıda azaltması vatandaşların tepkisini çekmişti.