Alanya’da Ülkücüler Konserde Buluştu

Alanya Ülkü Ocakları tarafından  "Ezelden Ebede 800. Yıl Gençlik Konseri  Alanya Belediyesi arkasında oluşturulan konser alanını dolduran binlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi.

"Ezelden Ebede 800. Yıl Gençlik Konseri'nde Ümran Gülcan, Ozan Manas ve Ali Kınık sahne aldı.Gülcan ve Ozan Manas'ın şarkılarına eşlik edip, alkışlarla tempo tutarak coşan Alanyalılar,  Ali Kınık sahne almasıyla zirve yaptı.  

Gecede konser sonrası Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan sahne alan sanatçılara hediyeler takdim ettiler. 

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Uysal; "Alanya Ülkü Ocakları olarak "Ezelden Ebede 800. Yıl Gençlik Konseri" adıyla düzenlemiş olduğumuz konser programina katılımlarıyla bizleri onurlandıran Sanatçılarımız Ali Kınık, Ümran Gülcan ve Ozan Manas’a Alanya’mıza yaşattıkları bu muhteşem gece için teşekkür ediyorum.Davetimize icabet ederek bizleri onure eden kıymetli protokolumuze, degerli hemşehrilerimize ve tabi ki organizasyonun basindan sonuna büyük çaba sarfederek bu güzel gecenin oluşumuna katkı sunan degerli ocak yonetimime ayrı ayrı teşekkür ediyorum..." dedi.