Alanya İYİ Parti’de Şahin’in Adayı Arıkan Mı?

26 Kasım’da gerçekleştirilecek kongre öncesi de bir çok aday nabız yoklarken, kimi ismi geçen adaylarında Genel Merkez yöneticilerinden işaret bekledikleri öğrenildi.

ŞAHİN’E ADAYLIK SÖZÜ MÜ VERİLDİ ?

Eski ALTSO Başkanı Mehmet Şahin Alper Arıkan’ın yeniden aday olması ve ilçe başkanı seçilebilmesi noktasında çalışmalar yaptığı iddia edildi. Geçtiğimiz yıllarda İyi Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan ile birlikte hareket eden ve Belediye Başkan adaylığı için ‘Söz’ aldığı konuşulan eski Başkan Şahin’e İyi Parti üyelerinin tepki gösterdiği, parti içinde ayrışmalara yol açtığı belirtildi.

UYAR ADAY OLMAYACAK

Öte yandan İyi Parti İlçe Başkan Adayı olarak adı geçen Su Yapı sahibi Fatih Uyar, mevcut İlçe Başkanı Alper Arıkan’ın aday olacağından dolayı kendisinin aday olmayacağını açıkladı. Arıkan ile çalışmaya devam edeceğini söyleyen Uyar, “Bugün değil belki ama yarınlar bize uyar” dedi.

BAŞKANLIK İÇİN 7 İSİM ÖNE ÇIKIYOR

Alper Arıkan'ın yeniden aday olup, olmayacağı henüz netlik kazanmazken, Genel Merkeze yakınlığıyla bilinen Uğur Oğuz ,Hilmi Er ,Süleyman Kaya, Hüseyin Karakulak, Mutlu Aydemir ve Mustafa Yılmaz’ın ismi İlçe Başkan Adayı olarak kamuoyunda öne çıkan isimler arasında yerini aldı.