MHP Alanya Saha Hakimiyetini Sağladı

MHP Alanya İlçe Başkanlığı'nın koordinasyonunda yapılan programlar kapsamında Alanya merkezde ve mahallelerinde yoğun bir çalışma içinde olan milletvekili adayları tüm gün boyunca caddelerdeki iş yerlerini, park ve bahçelerdeki vatandaşları ziyaret ederek destek istiyorlar.

Alanya'da saha çalışmalarında MHP Antalya Milletvekili  Adayları Mustafa Aksoy, Oğuzhan Çelik,MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Kayhan Balta, parti yöneticileri ve mahalle başkanları ile birlikte esnaf gezisi yaptılar. 

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül saha çalışmalarında partisi ve Cumhurbaşkanı adaya Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. Başkan Sünbül, "Sıralamadaki yerleri ne olursa olsun tüm adaylarımız omuz omuza çalışıyorlar. Vatandaşlarımızın içten yaklaşımları, samimi arzuları seçimi kazanma konusundaki gayretimizi pekiştiriyor. Alanyamız da girilmedik cadde, sokak bırakmadan, eline sıkmadığımız vatandaş kalmayana kadar sahada çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Terör örgütlerinin desteğini alan muhalefetin gerçek yüzünü gören vatandaşlarımız, ülkemizin bölünmesini ve riske girmesini istemiyor. Yüce Allah'ın izni, aziz milletimizin desteğiyle 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Cumhurbaşkanımız yeniden güven tazeleyecek, MHP daha da güçlenerek Cumhur İttifakı'nın ülkemize hizmeti güçlü şekilde devam edecek" dedi.