Alanya’da Okulda Resim Şenliği

1 E Sınıf öğretmeni Belkıs Ergün ve 2 C sınıf öğretmeni Ferit Can önderliğinde yürüttükleri “Resim Atölyem ( My Painting Workshop)“ eTwinning projesi kapsamında, atölyede  “Sevgi Hep Vardı “ felsefesi ile yola çıktılar ve sanatın verdiği huzur ve mutluluk anlatılmaya çalışıldı. Öğrenciler doğa sanatı, geri dönüşüm çalışmaları, Ebru çalışması, taş boyama ve tişört boyama çalışmaları ile unutulmaz bir gün geçirdiler . Aynı zamanda duvara ve yere serilen rulo kağıtlarda kendilerini resimle ifade etme şansı buldular . 
Misafir olarak davet ettikleri İnönü İlkokulu öğretmeni Egemen Özdemir ve öğrencileri, Bilgi Bulut İlkokulu öğretmeni Özgür Cam ve öğrencileri, Şehit Zekeriya Zencirli İlkokulu Öğretmeni Nazik Dinç ile Ayşegül Aslan öğretmenin öğrencileri her atölyeden istedikleri şekilde faydalanarak resimle kendilerini ifade etmenin mutluluğunu yaşadılar. 
Projemize desteklerinden dolayı Alanya İlçe Kaymakamımız Sayın Dr. Fatih Ürkmezer ‘e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Yılmaz’a , belediye desteği sağlayan Alanya Belediye Başkanı Sayın Adem Murat Yücel’e, Okul Müdürümüz Sayın Baykul Çetin ‘e projemizde Ebru çalışması ile bizlere destek veren resim öğretmeni Nurcan Şam ‘a sevgili velilerimiz ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.