Alanya Belediyesi’nin 'Beton Blokları' Çözüm Oldu

Geçtiğimiz yıllarda Alanya Belediyesi tarafından ‘Mahmuz Projesi’ kapsamında üretimi gerçekleştirilen portatif beton bloklar, Alanya’da ihtiyaç duyulan her alanda kullanılmaya ve çözüm yaratmaya devam ediyor.

MEGA PROJEDE KULLANILDILAR 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in mega vizyon projesi olan Alanya Kapalı Otopark, Pazar Alanı Sinema ve Dijital Kütüphane Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürerken, esnafın ve vatandaşların taleplerini kulak veren Alanya Belediyesi, portatif beton blokları burada da kullanarak, iş yerlerin ve vatandaşların geçiş güzergahlarının açılması için çözüm oldular.

‘Lego’ benzeri kilit yapıları ile kolay kurulum ve sökümü gerçekleştirilbilen, büyük maliyetlerin önüne geçilmesi adına ekonomik olarak Alanya Belediyesi taraıfından üretilen  beton bloklar, heyelan alanları, yol yapım çalışmaları ve benzeri durumlarda kullanılıyor. 

ALANYA’NIN KALBİNDE KİMLİĞİNİ DEĞİŞTİRECEK DEV BİR PROJE

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’, “Hafta içi perde duvarının betonu dökülerek hızla izolasyon ve drenaj işine geçilecek. Demir kazıklar da söküldükten sonra bölge esnafımızın dört gözle beklediği yolu kısa sürede açacağız. Bölgede Alanya’nın kalbinde kimliğini değiştirecek dev bir projeyi hayata geçireceğiz. Büyük ve yoğun bir inşaat çalışması yapıyoruz. Can ve mal güvenliğini sağlamak için aldığımız güvenlik tedbirleri bazı bölgelerde esnafımıza sıkıntı yarattı ancak gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkür ediyorum. Her işin mutlaka bir sıkıntısı olacaktır ama sonu mutlu bitecek inşallah. Bugün zor günler geçiren esnafımız ilerde bunun bereketini, güzelliğini fazlasıyla görecek. Bölgenin cazibesiyle birlikte kazancı da artacak.  Alanya’ya bir şeyler kazandırmak, şehrimizi bir adım ileriye götürmek için çalışıyoruz. Artan maliyetler ne olursa olsun hiçbir projemiz yarım kalmadı, bu da kalmayacak ve açıkladığımız günde bitecek.” dedi.