Alış, Adaylığını Açıkladı

Alanya'da iç mimarların bulunduğu yaklaşık 90 kişilik bir Whatsapp grubunda yönetici olan İç Mimarlar Odası Alanya Temsilcisi Gökhan Sipahioğlu'un hakaret ve küfür içerdiği iddia edilen mesajları sonrası olayın basına yansıması ile birlikte açıklamalar ardı ardına gelmeye başladı. Dün konu ile alakalı olarak Alaaddin Işık'ın açıklaması sonrası, İç Mimar Hüseyin Tok'ta akşam saatlerinde bir açıklama gerçekleştirerek Sipahioğlu'nu istifaya davet etmişti. 

Bugün, bir açıklama da İç Mimar Ali Rıza Alış'tan geldi. İç Mimarlar Odası Alanya Temsilciliği için seçime gidilmesi isteyen Alış, İç Mimarlar Odası Alanya Temsilciliğine aday olduğunu açıkladı . 

İç mimar Ali Rıza Alış açıklamasında; "İç mimar olarak temsilcimiz ve meslektaşlarımızın yaşanan bu hadiseyi bir iç mimar olarak kınıyorum.Ben Alanya'da ki diğer meslektaşlarımızı yeni bir temsilci belirlemek üzere seçime davet ediyorum. Ayrıca Alanya'da mesleğini icra eden, bir meslekdaş olarak Whatsapp gruplarında bizlerin dahil edilmemesi ve etkinliklerden haberdar olmamamız diğer meslektaşlarımızıda kutuplaşmaya itmiştir.Yeni gelecek olan temsilcinin tüm iç mimarları benimsemesini temenni ederim. Huzurunuzda İç Mimarlar Odası Alanya Temsilciliğine gönüllü olarak adaylığımı belirtmek isterim." dedi.