mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya CHP Sınıfta Kaldı! Özçelik’in Açılışına Katılım Şoku!

Siyaset 26.02.2024 - 10:29, Güncelleme: 26.02.2024 - 10:29
 

Alanya CHP Sınıfta Kaldı! Özçelik’in Açılışına Katılım Şoku!

CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek’in de katılımıyla Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta katılımın az olması ve havadan görüntüleme sağlanmaması katılımın düşük olduğunu gizlemek açısından mı yapıldığı görenlerin dikkatini çekti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, 24 Şubat Cumartesi günü Alanya’da Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını gerçekleştirdi. Açılışa mevcut Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek de katılım sağladı. Böcek’in de katılım sağladığı açılışta katılımın düşük olması görenlerin dikkatini çekti. EN İŞLEK YOLU DÜŞÜK KATILIM İÇİN Mİ KAPATTI? Alanya’nın en çok kullanılan ara yollarından olan Çimen Otel sokağını açılış nedeniyle kapatıldı. Düşük katılımcı sayısının olması ve bu durumun kamuoyuna düşmemesi için havadan görüntü kullanılmaması akıllara ‘’ Özçelik, bu durumu gizlemek için mi yaptı?’’ sorusunu getirdi. CHP’nin Alanya Adayı Osman Tarık Özçelik, saha çalışmalarına verdiği önemi açılışa gösteremedi mi? Adaylığı kesinleşmesinden itibaren sahaya hızlı bir iniş yapan CHP’li Özçelik, vatandaşlardan ilgi ve alaka görüyordu. Bu durum açılışa yansımadı. Özellikle de açılış ile ilgili yapılan paylaşımlarda sadece kalabalık bölümlerin gösterilmesi ve alanın havadan görüntülenmemesi, katılımın beklenenden az olduğunu gösterdi.
CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek’in de katılımıyla Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta katılımın az olması ve havadan görüntüleme sağlanmaması katılımın düşük olduğunu gizlemek açısından mı yapıldığı görenlerin dikkatini çekti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, 24 Şubat Cumartesi günü Alanya’da Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını gerçekleştirdi. Açılışa mevcut Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek de katılım sağladı. Böcek’in de katılım sağladığı açılışta katılımın düşük olması görenlerin dikkatini çekti.

EN İŞLEK YOLU DÜŞÜK KATILIM İÇİN Mİ KAPATTI?

Alanya’nın en çok kullanılan ara yollarından olan Çimen Otel sokağını açılış nedeniyle kapatıldı. Düşük katılımcı sayısının olması ve bu durumun kamuoyuna düşmemesi için havadan görüntü kullanılmaması akıllara ‘’ Özçelik, bu durumu gizlemek için mi yaptı?’’ sorusunu getirdi.

CHP’nin Alanya Adayı Osman Tarık Özçelik, saha çalışmalarına verdiği önemi açılışa gösteremedi mi?

Adaylığı kesinleşmesinden itibaren sahaya hızlı bir iniş yapan CHP’li Özçelik, vatandaşlardan ilgi ve alaka görüyordu. Bu durum açılışa yansımadı. Özellikle de açılış ile ilgili yapılan paylaşımlarda sadece kalabalık bölümlerin gösterilmesi ve alanın havadan görüntülenmemesi, katılımın beklenenden az olduğunu gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop