mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da Korkunç Kaza! İbre 102 Km’de Takılı Kaldı

Asayiş 15.02.2024 - 10:11, Güncelleme: 15.02.2024 - 10:11
 

Alanya'da Korkunç Kaza! İbre 102 Km’de Takılı Kaldı

Alanya'da kontrolden çıkan motosiklet, aydınlatma direğine çarpıp savruldu. Trafik polis kontrol noktasına 20 metre kala yaşanan kazada, sürücü hastanede hayatını kaybederken, motosikletin 102 kilometrede takılı kalan ibresi, kazanın sebebini ortaya koydu. Feci kaza saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, 8 Şubat Perşembe gecesi saat 01.45 sıralarında Kızlar Pınarı Mahallesi Stat Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İsmail Burak Özdal’ın (27) kullandığı 07 BAU 277 plakalı motosiklet, cadde üzerinde uygulama yapan trafik polisi noktasına yaklaşık 20 metre kala sürücünün hâkimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüjdeki kaldırıma sonra da elektrik direğine çarptı. Çarpma sonucunda ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından ağır yaralanan motosiklet sürücüsü özel bir hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından motosikletin hız göstergesindeki ibrenin ise 102 kilometrede takıldığı görüldü. Kaza anında 1,68 promil alkollü olduğu tespit edilen ağır yaralı motosiklet sürücüsü daha sonra Alanya Alaaddin Keykubat Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Bu hastanede yoğun bakımda olan Özdal dün gece hayatını kaybetti. Kazanın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı Öte yandan, hayatını kaybeden motosiklet sürücüsünün kaza yaptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde motosikletli sürücünün trafik polisi uygulama noktasına metreler kala direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma ve elektrik direğine çarptığı ve motosikletin polis uygulama noktasına kadar sürüklendiği görüldü. Kazayla ilgili tahkikatın devam ettiği öğrenildi.
Alanya'da kontrolden çıkan motosiklet, aydınlatma direğine çarpıp savruldu. Trafik polis kontrol noktasına 20 metre kala yaşanan kazada, sürücü hastanede hayatını kaybederken, motosikletin 102 kilometrede takılı kalan ibresi, kazanın sebebini ortaya koydu. Feci kaza saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, 8 Şubat Perşembe gecesi saat 01.45 sıralarında Kızlar Pınarı Mahallesi Stat Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İsmail Burak Özdal’ın (27) kullandığı 07 BAU 277 plakalı motosiklet, cadde üzerinde uygulama yapan trafik polisi noktasına yaklaşık 20 metre kala sürücünün hâkimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüjdeki kaldırıma sonra da elektrik direğine çarptı. Çarpma sonucunda ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından ağır yaralanan motosiklet sürücüsü özel bir hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından motosikletin hız göstergesindeki ibrenin ise 102 kilometrede takıldığı görüldü.
Kaza anında 1,68 promil alkollü olduğu tespit edilen ağır yaralı motosiklet sürücüsü daha sonra Alanya Alaaddin Keykubat Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Bu hastanede yoğun bakımda olan Özdal dün gece hayatını kaybetti.

Kazanın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı
Öte yandan, hayatını kaybeden motosiklet sürücüsünün kaza yaptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde motosikletli sürücünün trafik polisi uygulama noktasına metreler kala direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma ve elektrik direğine çarptığı ve motosikletin polis uygulama noktasına kadar sürüklendiği görüldü.
Kazayla ilgili tahkikatın devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop