mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Topaloğlu EMITT Fuarı’nda Kemer’i tanıtıyor

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2024 - 13:59, Güncelleme: 07.02.2024 - 10:36
 

Başkan Topaloğlu EMITT Fuarı’nda Kemer’i tanıtıyor

Başkan Topaloğlu EMITT Fuarı’nda Kemer’i tanıtıyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, bu yıl ziyaretçilerine 27’nci kez kapılarını açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Kemer’i tanıtıyor.Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, bu yıl 27’nci kez kapılarını açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) bire bir görüşmeler yaparak Kemer’i tanıtıyor. Tanıtım faaliyetleri sırasında Başkan Topaloğlu’na, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Meclis üyesi Mustafa Tıraş, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Kemerli turizmciler eşlik ediyor. Kemer standına yoğun bir ilginin olduğu fuarın ilk gününde Başkan Topaloğlu, turizmcilerle ve seyahat acentelerinin temsilcileriyle yüz yüze görüşmeler yapıyor.Bakan Yardımcısı Alpaslan, Kemer standında27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Kemer standına ilgi devam ediyor. Son olarak Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan Kemer standını ziyaret ederek Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile fuarı değerlendirdi.Bakan Yardımcısı Alpaslan’a Kemer turizmi hakkında bilgiler veren Başkan Topaloğlu, “Kemer standımız fuarın en fazla ilgi gören yerleri arasında ilk sırada. Yaptığımız bire bir görüşmelerde olumlu geri dönüşler alıyoruz. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Sayın Nadir Alpaslan ile de görüşme fırsatımız oldu. Bu sene Kemer’de turizm anlamında neler yapılabilir konusunda fikir alışverişinde bulunduk” dedi.EMITT Fuarı, 9 Şubat Cuma günü sona erecek.
Başkan Topaloğlu EMITT Fuarı’nda Kemer’i tanıtıyor
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, bu yıl ziyaretçilerine 27’nci kez kapılarını açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Kemer’i tanıtıyor.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, bu yıl 27’nci kez kapılarını açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) bire bir görüşmeler yaparak Kemer’i tanıtıyor. Tanıtım faaliyetleri sırasında Başkan Topaloğlu’na, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Meclis üyesi Mustafa Tıraş, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Kemerli turizmciler eşlik ediyor. Kemer standına yoğun bir ilginin olduğu fuarın ilk gününde Başkan Topaloğlu, turizmcilerle ve seyahat acentelerinin temsilcileriyle yüz yüze görüşmeler yapıyor.

Bakan Yardımcısı Alpaslan, Kemer standında
27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Kemer standına ilgi devam ediyor. Son olarak Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan Kemer standını ziyaret ederek Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile fuarı değerlendirdi.
Bakan Yardımcısı Alpaslan’a Kemer turizmi hakkında bilgiler veren Başkan Topaloğlu, “Kemer standımız fuarın en fazla ilgi gören yerleri arasında ilk sırada. Yaptığımız bire bir görüşmelerde olumlu geri dönüşler alıyoruz. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Sayın Nadir Alpaslan ile de görüşme fırsatımız oldu. Bu sene Kemer’de turizm anlamında neler yapılabilir konusunda fikir alışverişinde bulunduk” dedi.
EMITT Fuarı, 9 Şubat Cuma günü sona erecek.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop