mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2024 - 17:56, Güncelleme: 09.05.2024 - 14:47
 

Hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde hafif ticari araç ile motosikletin çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü ve arkasında yolcu olarak bulunan arkadaşı yaralandı.Kaza, dün saat 11.00 sıralarında Pazarcı Mahallesi Balkan Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Balkan Caddesi üzerinde seyir halinde olan Yılmaz Y. idaresindeki 07 AUD 138 plakalı hafif ticari araç ile ara sokaktan Balkan Caddesi’ne çıkmaya çalışan Ceyda G. idaresindeki 07 BLD 785 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen motosikletten yola savrulan sürücü Ceyda G. ve arkasında yolcu olarak bulunan Sultan Ö. yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yararlılar, ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.Tedavi altına alınan Sultan Ö. ise ileri tetkik ve tedavisi için Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.
Hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde hafif ticari araç ile motosikletin çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü ve arkasında yolcu olarak bulunan arkadaşı yaralandı.
Kaza, dün saat 11.00 sıralarında Pazarcı Mahallesi Balkan Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Balkan Caddesi üzerinde seyir halinde olan Yılmaz Y. idaresindeki 07 AUD 138 plakalı hafif ticari araç ile ara sokaktan Balkan Caddesi’ne çıkmaya çalışan Ceyda G. idaresindeki 07 BLD 785 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen motosikletten yola savrulan sürücü Ceyda G. ve arkasında yolcu olarak bulunan Sultan Ö. yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yararlılar, ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Tedavi altına alınan Sultan Ö. ise ileri tetkik ve tedavisi için Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop